Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, dziada bym zatłukła, pewnie zakaził mu ranę... :evil: Mam nadzieję, że psinek wydobrzeje. Bądźmy dobrej myśli Kasieńko!

-- 30 lis 2014, 16:00 --

Arasha, wiem, nie wszyscy lubią te morskie żyjątka, my akurat uwielbiamy.

Infinity, dobrze by było pokazac go komu innemu, bo może trzeba leki inne dobrac. Kurcze, no masz na głowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu współczuję Ci...rozumiem Twoje emocje, lęki.

U mojego Czikunia nastąpiło zaostrzeżenie choroby zwyrodnieniowej kręgosłupa /należało się tego spodziewać, ale to nie sprawiło, że jest nam łatwiej/, opiekę ma chyba najlepszą, jaką może mieć piesek-bardzo dobry lekarz, zabiegi w domu, ale to i tak nie daje gwarancji, że będzie dobrze :why: To naprawdę jest trudne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko dodam zanim ktoś kogoś zacznie wyzywać od partacza itp., że zarówno u ludzi jak i u zwierząt nie wszystkie iniekcje muszą być wykonywane w rękawiczkach ;) drugie, to rękawiczki chronią osobę je noszącą, nie pacjenta. Wyjątkiem są jałowe rękawiczki, ale zwykłe rękawiczki na pewno nie chronią pacjenta w żaden sposób.

Trzecie, powikłania czasami występują ot tak, bez żadnej uchwytnej przyczyny.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam :smile:

Bylysmy z siotra w galerii , kupila sobie calkiem fajna czapke w sinsay , taka kremowa , przetykana malenkimi cekinkami , ladna i delikatna , pasujaca do wiekszosci jej zimowych kurtek.

Polazilysmy , wypilysmy chokolade w Starburksie (miodowo-migdalowa) siostra mi postawila za to ze sie wybralam z nia i jej doradzilam. Tlum ludzi , ale ten tlum nie zrobil juz na mnie wrazenia i nie, nie czulam sie zle.

Jestem zadowolona.

Teraz zjem cosik i sie szykuje na nocke inwentaryzacji w tesco .

Milego wieczru!

-- 30 lis 2014, 17:37 --

kosmostrada, psychoterapia dobrze prowadzona przynosi efekt i takie uczcuei spadania ja miewalam jak mialam nerwice zaostrzona . Pozniej juz mijalo., Teraz jak widac po mnie funkcjonuje dobre kilka miesiecy bez zadnych lekarstw , bedac na samej terapii i da sie . Kochana takze nie same leki pomagaja. Mnie zreszta nie pomagaly wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pies wyprowadzony (ale zimnica!!!, aż się zasmarkałam cała), obiad zrobiony i pożarty, teraz zabieram się za przepisywanie życiorysu na terapię.

platek rozy, dzięki plateczku, to mnie tak podnosi na duchu, że nie tylko ja mam takie dziwne odjazdy. Pokładam duże nadzieje w psychoterapii, choc wiadomo że ten głupi chorobowy chochlik każe mi się zamartwiac i wątpic, że będzie lepiej.

Co będziecie robic wieczorem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity kurde, coś ten lekarz nawywijał... Nie masz tam u siebie jakiegoś weterynaryjnego dyżuru? Nawet przedzwonić i zapytać co robić.

Jak moja młoda miała brzydko gojącą się ranę to smarowałam maścią ichtiolową. Daj znać jak czuje się Zgrywek ...

-- 30 lis 2014, 20:08 --

Płatku powodzenia w liczeniu :-***

kosmostrada ja sączę winko i pewnie coś obejrzę w tv ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Zalatana23, eh, zazdroszczę wam małego alkoholowego łyka.... Wypiłabym jakigoś grzańca, czy herbaty z rumem, ale boję się łączyc z lekami. Zwłaszcza że jutro na bardzo poważnie do roboty i muszę miec absolutny spokój i jasnośc, bo faktury w ruchu.

Ja skończyłam życiorys, pogadałam z młodym, zaraz zaplanuję na kartce czas przed świętami, a potem jak zwykle rodzinnie Masterchef.

platek rozy, powodzenia kochana, myśl tylko o tym, że kaska wpadnie. A po powrocie możesz spokojnie odespac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, kosmostrada, dziekuje Dziewczyny :********** juz sobie naszykowalam kanapki na nocke i staralam sie cos robic (zmywalam , ukladalam pranie) zeby nie myslec i sie nie wkrecac ze nie dam rady.

Nerwy sa ale coz , dam rade bo jeszcze sie nie zdarzylo zebym nie dala prawda? :) :D

Zycze Wam milego wieczorka i zmykam bo mam na 21 :) :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dość swojego zycia, ile razy można upadac i być bezzradna jak male dziecko, przez 13 lat od kiedy choruję nic się nie zmieniło, nic w sobie nie wypracowałam, zatrzymałam się na jakims etapie mam siebie dość naprawdę tak bardzo siebie nienawidzę siedze i ryczę tylko to potrafię

nic nie potrafie, nic, nic,

gdybym nie pracowała z rodzicami M nadal zmieniałabym prace co pół roku od jednej depresji do następnej, jak mam żyć powiedzcie mi, gdzie jest miejsce dla kogos takiego??????

M mowi mi ze jestem wspaniała, ze mnie bardo kocha a ja wtedy płaczę bo on nie wie jak bardzo się myli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie przy mroźnej niedzieli :papa::papa::papa:

Brrrrrr, zimno dzisiaj jak na Syberii, wieje zimny wiatr, taki przenikliwy. Niedawno wróciłam z kościółka - zaczął się adwent, oczekiwanie na Boże Narodzenie. Ciekawy okres przygotowań do tych pięknych, rodzinnych świąt. Kiedyś inaczej je przeżywałam, piękniej, głębiej i faktycznie bardziej rodzinnie... tak cieplej. Ale odkąd nie żyją moi Rodzice, święta spędzam u Brata i Jego Rodziny. Co tu dużo mówić... jest inaczej.

Hej!

Ja mam ambitny plan chodzić na roraty. Byłaby to 7:15 czyli podobna godzina co dzisiaj wstawałam do szkoły.

Myślę, że mogłoby mi to jakoś pomóc na problemy ze snem.

Candles.gif

-- 30 lis 2014, 21:01 --

Hejka :P

Ktoś na szybko podrzuci jakieś plusy takiej zimnicy? ;)

Bardzo proszę kochana ... poza oczywistymi względami estetyczno - świąteczno - rodzinnymi jest jeszcze taka prozaiczna drobnostka, że w zimie zazwyczaj nie trzeba się depilować :lol: No, chyba, że ktoś na basen biega co tydzień albo ma tam jeszcze jakieś inne preferencje :?

Ludzie nie otwierają okien twierdząc, że skoro jest chłodno w domu, to wpuszczą trochę ciepła z zewnątrz, no i nie jeżdżą po ulicach motorynki.

1261169959_by_zakwas_600.jpg

-- 30 lis 2014, 21:07 --

Infinity, Infinity, amelia83, szkoda was widzieć zmartwionymi.

Całą resztę witam hurtem, bo dużo nas dzisiaj.

Ja po całym dniu w szkole zjadłam gruby obiad i jeszcze zrobiłam to tiramisu :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi