Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, a coś złego dzieje się z psiakiem? Przecież to nie Twoja wina że coś jest z nim nie tak.Jak uważałaś że trzeba go było wykastrować to chyba Ty dobrze wiesz że to było potrzebne z jakiegoś Tobie wiadomego powodu. Nie zrobiłaś tego od tak bez powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, miał przecięty ropień na początku leczenia, teraz się nie zbiera, ale rana jest coraz głębsza. Jest osowiały, osłabiony, większość dnia leży, nawet takie pierdoły jak szczekanie pod drzwiami gdy chciał wejść do domu, teraz czeka najczęściej w pobliżu mojego okna, boi się wejść do domu bo na korytarzu jest kocur, muszę go brać na ręce i przenosić. Dla kogoś kto nie miał z nim wcześniej kontaktu może być w miarę normalne, ale ja widzę że nie jest dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, hej hej! Tak, obniżona aktywnośc depilacyjna na pewno jest plusem tej pory roku. :great: Człowiek dba o to, by nie wyglądac jak jaskiniowiec, ale nie ma codziennego musu. Skóra może odpocząc.

Względy estetyczne przemawiają do mnie tylko, gdy jest śnieg, bo co mi z lampek, girland itp. gdy tak łyso wokoło.

Święta kojarzą mi się przede wszystkim z amokiem gotowania i sprzątania, zwłaszcza, że w ostatnich latach są u mnie.

No ale to jest dzisiejsze myślenie, a dzisiaj mam taki dzień jaki mam i trudno mi wykorzenic ponuractwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, O! taka owsianka to pycha jedzonko i faktycznie dobrze przyprawiona jest rozgrzewająca.

Oby do wiosny kosmo, a to już niedługo... fakt, tylko szybkie 4 miesiące :mrgreen: przed nami jeszcze mrozy, śniegi i zaspy, ale to nic... jakoś przetrwamy!!!!!!! Będziemy się rozgrzewać, a jak będzie trzeba to i pomarudzimy sobie :time:

A mule ostatnio jadłam dawno, jakieś 4 lata temu w Chorwacji, prosto z muszelek łykaliśmy...

JERZY1962, Ty łakomczuchu... też lubię czekolady. Wczoraj zjadłam ostatnie kostki ptasiego mleczka, całe pudełko wchłonęłam w ciągu 3 dni :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, oj kochana, tak mi przykro...Ale może wszystko byc jeszcze dobrze, może antybiotyk musi zadziałac. To nie przez ciebie, bo kastracja była konieczna dla jego dobra, nie mogłaś przewidziec konsekwencji. Jeżeli wina to tylko partactwa weterynarza, ale też niekoniecznie , bo niestety u zwierząt, jak i u ludzi czasami powikłania pooperacyjne się zdarzają i nikt nie ma na to wpływu. Tulam cię!!!

-- 30 lis 2014, 15:37 --

mirunia, tak kochana, przetrwamy, w takich dniach dziękuję Bogu za to forum, bo troszku pomarudzę tutaj i na kompletnego malkontenta nie wyjdę, a jeszcze wsparcie otrzymam.

Ja zjadłam już prawie całe pudełko moich ukochanych After Eightów, a miałam zostawic na Mikołaja... Cóż, odkupię... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zjadłam już prawie całe pudełko moich ukochanych After Eightów, a miałam zostawic na Mikołaja... Cóż, odkupię... ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::brawo::brawo:

-- 30 lis 2014, 15:43 --

kosmostrada, co to są te mule :shock: , bo nie mam bladego pojęcia. Ja za granicę nie wyjeżdżam - nie mam ani takiej potrzeby ani ochoty :bezradny: Poza tym lęki...

to takie owoce morza, gatunek małż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, cześc! Jak było wczoraj na imprezie? Gwiazdowałaś w swoich koronkach? :D

Najpierw przez sekundkę miło, a potem niezbyt... Dyskoteka to raczej nie mój klimat, tym bardziej taka, gdzie wszyscy mnie "znają".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże, żeby ktoś mi pomógł aby załatwić opis przeprowadzonego zabiegu i leczenia i przenieść się do Włocka gdzie robią badania krwi, rtg. Sama okazuje się jestem niezaradna, niesamodzielna. Nie mam przyjaciół a rodzina ma to gdzieś co z nim się dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, dziada bym zatłukła, pewnie zakaził mu ranę... :evil: Mam nadzieję, że psinek wydobrzeje. Bądźmy dobrej myśli Kasieńko!

-- 30 lis 2014, 16:00 --

Arasha, wiem, nie wszyscy lubią te morskie żyjątka, my akurat uwielbiamy.

Infinity, dobrze by było pokazac go komu innemu, bo może trzeba leki inne dobrac. Kurcze, no masz na głowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu współczuję Ci...rozumiem Twoje emocje, lęki.

U mojego Czikunia nastąpiło zaostrzeżenie choroby zwyrodnieniowej kręgosłupa /należało się tego spodziewać, ale to nie sprawiło, że jest nam łatwiej/, opiekę ma chyba najlepszą, jaką może mieć piesek-bardzo dobry lekarz, zabiegi w domu, ale to i tak nie daje gwarancji, że będzie dobrze :why: To naprawdę jest trudne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam :smile:

Bylysmy z siotra w galerii , kupila sobie calkiem fajna czapke w sinsay , taka kremowa , przetykana malenkimi cekinkami , ladna i delikatna , pasujaca do wiekszosci jej zimowych kurtek.

Polazilysmy , wypilysmy chokolade w Starburksie (miodowo-migdalowa) siostra mi postawila za to ze sie wybralam z nia i jej doradzilam. Tlum ludzi , ale ten tlum nie zrobil juz na mnie wrazenia i nie, nie czulam sie zle.

Jestem zadowolona.

Teraz zjem cosik i sie szykuje na nocke inwentaryzacji w tesco .

Milego wieczru!

-- 30 lis 2014, 17:37 --

kosmostrada, psychoterapia dobrze prowadzona przynosi efekt i takie uczcuei spadania ja miewalam jak mialam nerwice zaostrzona . Pozniej juz mijalo., Teraz jak widac po mnie funkcjonuje dobre kilka miesiecy bez zadnych lekarstw , bedac na samej terapii i da sie . Kochana takze nie same leki pomagaja. Mnie zreszta nie pomagaly wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi