Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, smutny przedmiot, ale cóż, takie jest życie i ten temat trzeba jakoś oswoić, tym bardziej jak się obrało taki zawód a nie inny. Bardzo ludzki i prozaiczny, chociaż nie dla wszystkich... trzeba do zawodów medycznych mieć odpowiednie predyspozycje :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a to dzieciaczki beda zadowolone z prezentow :mrgreen: ja tez mam taka mala jedna gwiazdke ale w tym roku bedzie skromniutko dla niej bo nie mam za co kupic. :bezradny:

A lazanki zaraz bede zajadala :smile:

-- 27 lis 2014, 15:46 --

acherontia-styx, nie dalabym rady , moze dawniej tak ale w obecnym stanie definitywnie nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, starczy duperela w pracy (tj. zmarnowanie 2 dni do przygotowania zadania, po czym się okazuje, ze to w ogóle nie o to chodziło, czyli straciłam 2 dni a zadanie nadal nie zrealizowane) i stwierdzam, że się do tej roboty nie nadaję, dół i w ogóle, ehhhhhhhh :( A co gorsza nie mam się nawet komu wyżalić, muszę dusić w sobie, albo napisać na forum :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

wróciłam z pracy, zaparzam biała herbatkę z płatkami róży

mam dziś zdecydowanie zniżkowy nastroj

niby fajny dzień, smiechu i w ogóle a le dziwnie się czuję, boje się , żeby to nie był początek depresji , staram się odganiać te myśli, ale tak właśnie się czuję jak zaczyna się coś niedobrego ze mną dziać

dostałam fajną kurteczkę od koleżanki :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do brata próbuję się dodzwonić trzeci dzień. Dzwonię do jego kumpla z pracy i też nie odbiera. Cała w nerwach czekam, może jeszcze pracują i zostawili tele w szafkach.

Na dodatek cieszyłam się że Zgrywuś ma dziś wyśmienity humorek. Patrze na brzuchol a tam chyba znów ropień się zbiera :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, hej Marcinie :papa: bardzo mi przykro, że Cię dupsko boli... masuj sobie pośladki, poproś pielęgniarkę o jakiś okład ze spirytusu.

Jak często dostajesz te zastrzyki, 1 czy 2 razy dziennie?

A jak się czujesz po tych lekach? mam nadzieję, że Ci pomagają. No nudno na pewno masz, może coś chociaż czytasz, albo w karty gracie?

Ahma, dawno do nas nie zaglądałaś, co u Ciebie, jak samopoczucie?

Infinity, nie stresuj się, może brat nie może odebrać telefonu, a może po prostu nie chce. Nie martw się na zapas, sam zadzwoni jak się stęskni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór ponownie!

No, włos pofarbowany, znów piękna i młoda! ;)

acherontia-styx, ciężki przedmiot, uczenie się bym przeszła, bo to ciekawy temat, ale praktyki już nie. Tak jak platek, nie teraz.

Cognac, Toż się wyżalasz kochana, właśnie tu jest dobre miejsce. Tu znajdziesz największe zrozumienie.

amelia83, Słonko nie wkręcaj sobie filmu,że to znów depresja. Sama jestem przykładem tego, że nawet na lekach miewamy niedobre chwile, a nawet dni. A potem znów lepiej.

Marcin2013, chocbyś nie mógł potem siedziec, to jak na głowę pomoże to warto znieśc.

Infinity, nie martw się na zapas, jeśli ma dobry humor to najważniejsze, bo nie cierpi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no praktyki z owego przedmiotu zaczynam jutro, ale damy radę ;)

W ogóle zmieniłam przedmiot do nauki i stwierdzam, że już wolałam tą przygnębiającą tematykę niż te pierdoły co teraz się uczę :hide:

co to w ogóle za głupoty :shock: w ogóle mi to nie chce do głowy wejść :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cześć Piękna :papa: i Młoda :great:

Jaki kolorek sobie zafundowałaś ? Pewnie i poranna chandra zniknęła po takich fryzjerskich zabiegach :brawo:

Ahma, no to super, że jakoś się trzymasz, oby co dzień to lepiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, grunt to mieć jakieś swoje sposoby na te potwory, ważne że skutkują............ :D

A ja właśnie pożarłam michę kisielu żurawinowego i też mi lepiej, powiem nawet, że się objadłam nim :mrgreen:

A chodził za mną ze trzy dni :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja wrocilam , zrobilam rzesy do nieba , zalozylam kiecke welniasta , kozaczki , perfumy i poszlam na czokolade sliwkowo korzenna , ze znajomym sie wybralismy i mam humor lepsiejszy!

kosmostrada, tez musze siwusy zafarbowac :oops::oops: tylko poki co nie mam funduszy > i spinam wlody w fantazyjny kucyk :D zeby nie bylo widac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

Wróciłam dziś z terapii w dobrym nastroju :mrgreen: Był luźniejszy dzień, psychodrama, psychorysunek itp

W domu gorzej bo młody mi się rozłożył :bezradny: Domowe leczenie zawiodło i z przeziębienia zrobiło się zapalenie górnych dróg oddechowych. Antybiotyk dostał i tydzień w domu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, też bym spinała, dla wygody i z oszczędności, bo włosy mi mega szybko rosną i co miesiąc muszę farbowac, ale debilnie wyglądam w spiętych włosach.

W grudniu niestety sama machnę jakiś ohydny kolor z rossmana, bo już wiem, że nie będę miała na fryzjera kasy, jak to w grudniu - święta, prezenty...

Oj fajnie że się odprężyłaś plateczku!

Zalatana23, hej! to dobrze że się z dołu odbiłaś. Szkoda tylko ciebie i młodego...

Makabra, witaj! co u ciebie nowego, bo u nas to wiadomo wystarczy poczytac. :D

-- 27 lis 2014, 20:20 --

Marcin2013, dobrze, że możesz pograc i trochę z nami popisac, to się nie zanudzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, fabryczny Kochana, nie miałabym czasu na taki domowy, bo mi się natychmiast zachciało - chociaż mam żurawiny mrożone i w słoiczkach smażone z gruszką /takie do mięsa/........ ale ja chciałam kisiel na juuuuż! smakował mi bardzo :mrgreen:

platek rozy, a czekolada była zapewne pyszna, dobrze, że gdzieś wychodzisz i "się rozrywasz". Już Cię widzę w tej kiecusi i kozaczkach, miło, ładnie i cieplutko :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi