Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, Kochana mnie tez ogarniaja lęki na mysl o pracy ale co mamz robic? musze isc do pracy , zdrugiej strony moze to akurat bedzie tym co mi pomoze , bede miala zajecie , myslenie o czyms innym jak wychodze z domu a nie o lękach. Oczywiscie jak trafie na nie stresujaca prace czy atmosfere.

kosmostrada, :****************Kochana caluski i tulance :) Ja mam wpisane w cholere Efek w karcie od psychiatry :bezradny::bezradny::bezradny: najwazniejsze ze Ty w walczysz i dajesz rade :***********

Makabra, :************* Hey jaka spodniczke kupowalas?

Ferdynand k, mrau , mrau :********** ***mrau :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja tez uwielbiam znizki i wtedy cos sobie kupuje ale teraz nie stac mnie na nic :why::why::why: ,musze miec prace!

A gdzie najczęściej robisz zakupy? Ja na szczęście mam alimenty, więc mogę sobie coś czasem kupić :) No dobra, może trochę częściej, niż czasem, ale ciii :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, sweterek z kieszonką szary ( uwielbiam szary kolor od zawsze) długi, oj narobiłaś mi smaka... :105: Całkiem całkiem masz gust kochana... Reszta fajna, ale dla mnie za młodzieżowa, już naepatowałam otoczenie swoimi nogami i starzec się trzeba z godnością. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi