Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim :papa::papa:

platek rozy, trzymam kciuki :great: za pomyślność........oby nareszcie wyszło!!!

Jestem już po obiadku, pozmywałam i wietrzę chałupę, bo smażyłam kotlety z piersi kurczaka i trochę nasmrodziłam /nie lubię smażyć :( bo mi wszędzie pryska tłuszcz i trzeba całą kuchenkę myć :hide: /

Płatku, co dobrego robiłaś na obiad?

Dzisiaj cały dzień pochmurny i ciemny jak noc listopadowa. Nie wychodziłam nigdzie, wygrzewam swoje przeziębienie, jest trochę lepiej... już mi przynajmniej nosa nie urywa :time:

acherontia-styx, ucz się Kochana dzielnie, niechciejstwo wywal do kosza, niedziela tuż, tuż!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zalatana23, :*************** ja dzis z dolkiem .

mirunia, Kochana u mnie dzis pulpety wp -wol w sosie pomidorowym do tego ryz i surowka z bialej kapusty z marchewka.

Dziekuje za kciukasy:***********

Wlasnie w pon mam jeszcze jedna rozmowe o prace , tutaj niedaleko mnie , na nogach 15 minutek spacerkiem co byloby dobre bo nie musialabym placic za bilety:)

Ciesze sie ze przeziebienie mija :)

U mnie tez szaro buro i ponuro. :why::why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór ludkowie!

Kręgosłup mnie boli, bo sprzątnęłam liście w ramach zdrowego ruchu na powietrzu. U nas też okropnie dziś było, chłodno i buro.

Byłam u tej Nfz owskiej psych. Babka ok, chociaż nic specjalnie się nie dowiedziałam. Jedynie na kwitku do rodzinnej (żebym mogła recepty od niej brac) wypisała mi diagnozę i min. wpisała dystymię. Trochę mnie to zmartwiło, bo myślałam że moja choroba raczej jest epizodyczna - ot ataki lęków, epizody depresyjne, a tu taka cholera... :( Ale dostałam skierowanie na psychoterapię, zrobiłam research w necie i znalazłam ośrodek w Trójmieście z poznawczo- behawioralną. Oczywiście dodzwonic się nijak, więc muszę się w poniedziałek przejechac.

mirunia, dobrze, że przeziębienie mija, to do roboty w pełni sił pójdziesz :great:

platek rozy, z boku patrząc to nie jest źle - zapraszają cię na rozmowy, to wg rachunku prawdopodobieństwa wreszcie coś się urodzi. Trzymam kciuki!

Zalatana23, potrafisz się zebrac, to z pracą też dałabyś radę. Ja też bojam się grudnia, bo mam nowe obowiązki, wymagające uwagi i całkiem nudne, ale mam nadzieję nie wyjśc na roztelepanego głąba... :? Jak nie pracowałam to z jednej strony był luz, a z drugiej rozpadałam się na kawałki. Taki paradoks.

-- 13 lis 2014, 18:16 --

Makabra, Jedziesz z reklamacją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Kochana mnie tez ogarniaja lęki na mysl o pracy ale co mamz robic? musze isc do pracy , zdrugiej strony moze to akurat bedzie tym co mi pomoze , bede miala zajecie , myslenie o czyms innym jak wychodze z domu a nie o lękach. Oczywiscie jak trafie na nie stresujaca prace czy atmosfere.

kosmostrada, :****************Kochana caluski i tulance :) Ja mam wpisane w cholere Efek w karcie od psychiatry :bezradny::bezradny::bezradny: najwazniejsze ze Ty w walczysz i dajesz rade :***********

Makabra, :************* Hey jaka spodniczke kupowalas?

Ferdynand k, mrau , mrau :********** ***mrau :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi