Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kto lubi taką muze niech słucha

Jerzyk ! Przez Twoją muzę ... zeżarło mi cały limit na internet :time: , bo mam bezprzewodowy 6GB miesięcznie i do tej pory mieściłam się bez problemu, ale sobie ostatnio parę razy puściłam, nieświadoma tego, że to przecież od cholery duuuuże pliki. Na szczęście dokupiłam jakąś 2 gigową paczkę i ... jestem z Wami ;) A na Ciebie się Latku nie gniewam ... za tego komplementa z innego wątku :105: Na przyszłość będę rozważniej szalała w wirtualu :lol:

Hej wszystkim :papa:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zamówiłam sobie preparat do włosów, bo chyba przez tą podwyższoną prolaktynę włosy mi garściami wypadają. Moja koleżanka fryzjerka poleciła mi taki apteczny preparat, co na sobie wypróbowała , no i zobaczymy. Po drogości, ale przez internet dużo taniej. Przecież nie chcę zostac łysa, zwłaszcza że w spiętych, czy w nakryciach głowy wyglądam debilnie. Włosy to mój atut, a połowa mi zostaje w spływie wanny i na szczotce :why:

Arasha, cześc, jak ci minął dzień?

-- 04 lis 2014, 20:46 --

tosia_j, ten komplement to od faceta musi byc żeby się liczył, nie?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada dokładnie tak jak piszesz. Grupa, terapeuci, lekarze... Na razie staram się nie popadać w hura-optymizm ;-) Póki co, terapia wprowadziła w moje życie dawno nie obecny porządek i obowiązek ;-)

Arasha :papa:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo Włosy także są / były moim atutem i wszyscy jak patrzą na moje foty to myślą, że mam takie ładne i w ogóle. Bo nie znają prawdy o tych moich kudełkach :bezradny: W sumie przyznałam się 2 forumowiczom, ale oni nie widzieli w tym problemu. Faceci :pirate:

Dzionek całkiem przyjemnie przeżyty ... obyło się nawet bez Clona :yeah: Tylko mnie jak zwykle chwyciła panika w tramwaju. Ale to już standard, a ja mimo iż wiem, że jestem od dłuższego czasu zdemobilizowana, to za każdym razem wkurzam się od nowa na tę sytuację. Potem na szczęście szybko mi przechodzi :smile: Nie będę się z głupimi fanaberiami szarpać, bo mi się tylko kompleks powiększa :bezradny:

A widzę, że u wszystkich dzisiaj jakoś słonecznie ... na polku i w serduchu :great:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, dawka uderzeniowa komplementów, hmm, w zasadzie mogłaby się jeszcze zdarzyc, nie mam nic przeciwko. Coprawda pewnie zapadłabym się pod ziemię, raz ze skrępowania, dwa z wrażenia.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywiało ludzi ze spamowej :roll: Spadam i ja kurczaki :papa:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wszystkim :papa:

mirunia śliczny psiak w avku, zupełnie jak mój :mrgreen:

-- 05 lis 2014, 15:09 --

Moja głowa musiała dzisiaj wiele przemielić...wróciłam po terapii z okropnym bólem. Jeszcze czeka mnie wywiadówka u syna :blabla:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana Hej :papa: A ja myślałam, że Ty masz 23 lata, a młody, o którym wspominałaś to Twój ... dużo młodszy brat :mrgreen:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:************

Mialam okropna noc , taka byla wichura w nocy ze mi sie okno otwarlo :shock: stracilo mi kwiatka z parapetu , ja sie obudzilam z takim lękiem ze pozniej cala noc dojsc do siebie nie moglam. :x:x:x Kwiatki na balkonie mi powywracalo, doniczki potluklo. :cry:

I rozbita jestem strasznie . W dodatku wieje caly czas , juz nie az tak jak w nocy ale jest halny.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie o zmroku! :papa:

Wróciłam z ostanich w tym roku (mam nadzieję) zakupów dla młodego, piję herbatkę i jem babeczkę kakaową.

Ja nawet wietrzysko lubię, jak siedzę w domu ( a tak jak halny u platka, tak i u nas potrafi zawiac), zawsze nachodzą mnie wtedy romantycznie mroczne klimaty. Ot takie "Wichrowe wzgórza" we łbie. Gorzej jak się wyjdzie, to o tej porze roku wiatr u nas gryzie zimną wigocią w twarz.

Ale dziś pogoda jeszcze piękna była, słonecznie, bezwietrznie i ciepło.

platek rozy, ale miałaś atrakcje nocne...

-- 05 lis 2014, 20:04 --

Zalatana23, jak wywiadówka, wynudziłaś się, czy jakieś atrakcje były?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Zalatana23, tosia_j, :************ Hey Kobietki .

Nie czuje sie dzis najlepiej niestety , pewnie macie racje ze przez ten wiatr.

kosmostrada, mam nadzieje ze ta nocka bedzie lepsza.

babeczke bym zjadla tez :105::105:

Zalatana23, i jak terapia?

Ja dzis mialam fajne po poludnie , mile odwiedziny i humor powrocil. :mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi