Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia1983 No, czytałam właśnie o CHAD, parę tu osób na forum poznałam, wiem że to jest niełatwe do leczenia zaburzenie, ale przynajmniej są te okresy takiego psychicznego speedu i haju ( przydałoby mi się, bo już nie wyrabiam z moją słabością od 10 lat :why: ). A Ty bierzesz w ogóle jakieś leki, czy tylko zgłębiasz farmację w teorii od jakiegoś czasu :smile: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halo witajcie niedzielnym porankiem :************ :papa::papa:

Kolowrotka dzien kolejny.

Jeszcze mnie kolega przestraszyl bo jego tata ma z blednikiem i rok juz sie leczy i poprawa niewielka :bezradny::bezradny::hide::hide::hide:

Dal namiar na lekarke ktora jego tate leczy ale ja chyba nie pojde jak efekty marne. Mam jeszcze namiar na klinike leczenia blednika i zawrotow glowy i tam jutro uderze.

Postanowilam ze choc jestem zdolowana i chora to umaluje sobie oczy!

I tak tez uczynilam .

jakie macie plany?

Ja czekam na przyjaciela ma mi zakupy zrobic i pomoc z gotowaniem.

JERZY1962, moge zapytac ile Twoj brat leczyl blednik?

Milej niedzieli Wam zycze!!!!!]

]

] Arasha, witaj nowa osobko :) i krakowianko jako i ja :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie spamoludkowie!

Osz jak dobrze, że komórka sama się przestawia na czas zimowy, bo bym żyła w niewiedzy... A tu mi się czas z tel nie zgadzał z czasem na zegarze w kuchni i moja niezwykła zdolnośc dedukcji pozwoliła mi dojśc do istoty sprawy. :D

Dziś u nas trochę cieplej, będzie można na dłuższy spacer wyruszyc. Gotuję zapowiedzianą grochówę i zgodnie z gustem moim i moich forumowych przyjaciół, będzie przecierana. ;)

amelia83, a ty nie w szkole złotko?

Arasha, witaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej ;), naprawdę nie pamiętam jak długo błędnik bo to było bardzo dawno temu.

kosmostrada, cześć ;) widzę że humor Ci dopisuje z tego co piszesz i jak piszesz. A ja grochówkę nie przecieram tylko miksuję oczywiście sam groch jest łatwiej zmiksować niż przecierać, to jest moje oczywiście skromne zdanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, tak, dziś czuję się całkiem dobrze, nawet poranek jakoś nienajgorszy był, może dlatego że się wyspałam. A co do zupy, też oczywiście miksuję, ale przecierana brzmi bardziej fachowo. ;)

platek rozy, plateczku jak oko pomalowane, to widzę, że wewnętrznej energii nie tracisz! To budujące i ogromnie mnie cieszy ,że obudziłaś tą lwicę co w tobie drzemie.

-- 26 paź 2014, 12:53 --

tosia_j, :great: . Dobrze się czuc - dziwne ale takie fajne. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie :D

Trochę się zawiesiłam, odpisując jednemu panu z forum :lol:

Nie jestem krakowianką, płatku róży ... Skąd takie przypuszczenie ? ( miałam się Ciebie zresztą pytać o to samo, bo czytałam Twój wpis o niedoszłej do skutku terapii u Alexandrowicza ).

Tutaj z różnym skutkiem próbuję studiować :bezradny: Jestem bardziej z południa ;)

Aha ... stawiam wszystkim flachę na dobry początek, mam nadzieję dłuższej, znajomości :D

Sorki, jeżeli ktoś niepijący ( ja w sumie też ), ale jakoś się wkupić trzeba, nie ? Jakby co to ja do kotów nic nie mam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Haniu ****

U mnie dla odmiany tylko wczoraj słonecznie było. A ja i tak cały dzień przed kompem przesiedziałam i wyszłam po 20, jak już było ciemno, zimno i tajemniczo przy okazji 8)

Zima wcale nie jest zła ... no może wkurzają mnie jedynie parujące okulary :bezradny: Ale któż by się taką drobnostką przejmował ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, czytalam gdzies ze w Krakowie przebywasz to pomyslalam ze jestes z mojego miasta:)))))))))))

Bylam w sklepie , nie sama z przyjacielem , pomalusku , w glowie sie pierniczylo na maxa i jestem zmeczona ta wyprawa strasznie . Teraz juz gulasz mi sie gotuje z pieczarkami , pyszniutki , bede miala na trzy dni:)

kosmostrada, pomalowalam oczy tak! na przekor! chociaz ciezko to szlo ale jednak.

A do sklepu ubralam kiecuche i kozaczki. Wozilo mna na wszytskie strony ale szlam pod reke . Jak tak ma potrwac to kilka miesiecy to naprawde chyba nie dam rady :why::why::why::why:

JERZY1962, dziekuje za odpowoedz:***********

Co porabiacie?

Ja nie mam za wiellkiego pola manewru , siedze glownie i gapie sie w mmonitor albo w gazete tudziez slucham muzyki i od czasu doc zasu spogladam na tv .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatek róży Dobrze, że nie jesteś sama i masz oddanych przyjaciół :D Należy Ci się, kochana, bo z tego, co czytałam, lekko nie masz :? Na pewno niebawem i dla Ciebie zaświeci słonko :D A jak to się stało, że Ci się tak nagle te oteolity poprzestawiały ? Miałaś już wcześniej problemy z błędnikiem ? Tak się zastanawiam, czy jesteś bardzo młoda, czy też może w moim wieku ... Ale przecież nie trzeba od razu wszystkiego kawa na ławę :bezradny:

Ja oczu nigdy nie maluję ( 2 razy w życiu mi się zdarzyło ). Podobno nie muszę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, teraz to ja mam chory blednik i karuzele w glowie non stop jak tylko wstane , czy rusze glowa to watpie zebys mial lzej;)

A ogolnie od nerwicy mam codzien lęki i jakos muze ogarniac zycie , kto za mnie toz robi?

Arasha wiesz z blednikiem nie mialam nigdy , pierwszy raz mnie tak chwycilo a to ponoc sie zle leczy i jestem tym przybita.

Ja starsza jestem na pewno od Ciebie , mam 38 lat chociaz ani sie nie czuje na ten wiek ani nie wygladam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi