Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

To dzisiaj czas przestawili??Ja nic o tym nie wiem.

A tak w ogole, jak przezyc te podla zimę :( .Moje kwiatki doniczkowe tez slabo sobie radza zima, już jednemu żółkną listki, a tyle czasu poswiecilam aby go od nowa ukorzenić w bardziej przewiewnym podlozu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, u mnie nie ma czegos takiego jak stan posredni

albo euforia i hedonizm albo ciezka depresja

Właśnie zauważyłam jakiś czas temu i miałam pytać - jak Ty to robisz, że od czarnej rozpaczy w niedługim czasie potrafisz przejść do hurra optymizmu :bezradny: Czy to tylko zasługa / sprawka tajemniczego M., czy też może niedoceniana przeze mnie moc farmaceutyków ... ?

Jerzy, póki co, jestem ta Arasha, aczkolwiek już mi ktoś niedawno sugerował biseksualizm na forum :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia1983 No, czytałam właśnie o CHAD, parę tu osób na forum poznałam, wiem że to jest niełatwe do leczenia zaburzenie, ale przynajmniej są te okresy takiego psychicznego speedu i haju ( przydałoby mi się, bo już nie wyrabiam z moją słabością od 10 lat :why: ). A Ty bierzesz w ogóle jakieś leki, czy tylko zgłębiasz farmację w teorii od jakiegoś czasu :smile: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halo witajcie niedzielnym porankiem :************ :papa::papa:

Kolowrotka dzien kolejny.

Jeszcze mnie kolega przestraszyl bo jego tata ma z blednikiem i rok juz sie leczy i poprawa niewielka :bezradny::bezradny::hide::hide::hide:

Dal namiar na lekarke ktora jego tate leczy ale ja chyba nie pojde jak efekty marne. Mam jeszcze namiar na klinike leczenia blednika i zawrotow glowy i tam jutro uderze.

Postanowilam ze choc jestem zdolowana i chora to umaluje sobie oczy!

I tak tez uczynilam .

jakie macie plany?

Ja czekam na przyjaciela ma mi zakupy zrobic i pomoc z gotowaniem.

JERZY1962, moge zapytac ile Twoj brat leczyl blednik?

Milej niedzieli Wam zycze!!!!!]

]

] Arasha, witaj nowa osobko :) i krakowianko jako i ja :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie spamoludkowie!

Osz jak dobrze, że komórka sama się przestawia na czas zimowy, bo bym żyła w niewiedzy... A tu mi się czas z tel nie zgadzał z czasem na zegarze w kuchni i moja niezwykła zdolnośc dedukcji pozwoliła mi dojśc do istoty sprawy. :D

Dziś u nas trochę cieplej, będzie można na dłuższy spacer wyruszyc. Gotuję zapowiedzianą grochówę i zgodnie z gustem moim i moich forumowych przyjaciół, będzie przecierana. ;)

amelia83, a ty nie w szkole złotko?

Arasha, witaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej ;), naprawdę nie pamiętam jak długo błędnik bo to było bardzo dawno temu.

kosmostrada, cześć ;) widzę że humor Ci dopisuje z tego co piszesz i jak piszesz. A ja grochówkę nie przecieram tylko miksuję oczywiście sam groch jest łatwiej zmiksować niż przecierać, to jest moje oczywiście skromne zdanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi