Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

znowu się spotkałem z twarzą z pluszowym w kosmosie.tym razem on się bał wejść na strzelnice i sie zobaczyliśmy po zakończeniu strzelania.obsługiwał mnie ten sam kierownik który strzelał do tego wariata miesiąc temu i nie wypuścił go z bronią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam pobudkę. Brat gadał do siebie bardzo głośno, wręcz wykrzykiwał. Boję się jak tak krzyczy. Bałam się wstać z łóżka i zrobić kawę bo o spaniu mogłam zapomnieć. Krzyczał m.in. Kasia, szmata, szczyl pierdolony. Przykre, bardzo przykre to usłyszeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hej, tez powinnam sie uczyc a niedawno wrocilam od lekarza z zakupo i robie obiad, ciasto za chwile, pranie i czekam na kolezanke ktora wpadnie na kawe :D i pewnie do nocy bede siedziala nad zadaniami

-- 16 paź 2014, 15:03 --

cyklopka, ja od niedwna biore gingko biloba na pamiec a moja doktor zasugerowala żeńszeń

i nie krzyczała na mnie ze badań nie zrobiłam :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! :papa:

Dziś ciąg dalszy przygód moich włosów. Tym razem służyły na szkoleniu z super produktów do pielęgnacji i stylizacji. Tak że włosy mam po darmości jak jakaś gwiazda filmowa i jeszcze dostałam produkt do układania moich niesfornych loków.

Widzę się dziś wieczorem z moją kumpelką ze studiów, która wyprowadziła się do Niemiec. Cieszyłabym się bardzo, gdyby nie fakt, że a) nie popijemy ze względu na moje leki b) wieczorem to jestem po aktywnym dniu tak zmęczona, że ledwo na nogach się trzymam, c) nie mam humoru. Muszę iśc, bo spotkania towarzyskie są jak najbardziej zalecane.

cyklopka, jakiego wiersza się uczysz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.poetryfoundation.org/poem/174632

mariana1.jpg

-- 16 paź 2014, 15:24 --

zazrdoszze tym, ktorx moga normielnie funkcjonoesc pomoo choreoby , gdybum nie misl tej choroby moglym robic tyle ciekswych rzecxy

A ja zazdroszczę tym, którzy mogą porównać życie z chorobą i życie bez choroby. U mnie to zawsze było coś nie tak, ale trzeba robić rzeczy, to robię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jejku jak mam isc do fryzjera to przezywam jak wsciekla....kosmo, podziwiam

-- 16 paź 2014, 15:27 --

zazrdoszze tym, ktorx moga normielnie funkcjonoesc pomoo choreoby , gdybum nie misl tej choroby moglym robic tyle ciekswych rzecxy

Boże miej piecze nad tymi co nie umieją po polsku pisać.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi