Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aha, muzyka ludowa to coś ciekawego. Czytałem kiedyś Encyklopedię Muzyki i tam były hasła o muzyce ludowej różnych krajów. Mieli różne instrumenty, różne techniki. W sumie ciekawa ta audycja może być.

A co sądzisz o podcastach? Audycjach gotowych do otworzenia lub ściągnięcia, np. ze strony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, czasem słucham, ale jednak poszukuję trochę innej muzyki.

-- 14 paź 2014, 21:19 --

amelia83, mnie też czasem się zdarza...jest sporo stacji. Można dobrać sobie cos wg.potrzeb, nastroju, itd...

-- 14 paź 2014, 21:22 --

Hurrra - 2:2 :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, oj coś niedobrze, jak procha łykasz. Niedobry dzień? Tosiek, życzę ci żeby zadziałał i trzymaj się jakoś!

amelia83, ja też czekam na III częśc Miasteczka Twin Peaks. :great:

monk.2000, ja konsekwentnie słucham Trójki, teraz rzadziej, bo już nie jeżdżę tak dużo samochodem i nie mam kiedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wy, słuchacie radia? Cieszę się, że jest radio, bo jestem przeczulony na punkcie wzroku. Gdybym go stracił to audycje byłyby ratunkiem.

Ja jakiś czas temu słucham, głównie RMF FM, Radio Zet, Radio Eska, obecnie bardzo rzadko słucham radia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey :************

Jak sie miewacie?

kosmostrada zostawialam Ci pw :*********** jak chcesz moge jeszcze wrzucic link do dziewczyny ktora robi zarabiste bransoletki ze skory, ja sie z nia bede widziala na targach 25 pazdziernika :) Robi porzadne rzeczy i calkiem fajne z pazurkiem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi