Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie : :papa::papa::papa::papa:

Slonko pieknie swieci :105::105:

A ja ide dzis porozlepiac kolejne ogloszenia o prace oraz zrobie rundke ze cv po raz enty.

Jakie macie na dzis plany????

Psychoanalepsja_SS, Zebrec, mozna zalozyc czata np na onecie i bedzie dzialalo jak tutaj .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam ze szkoły po sprawdzianie z psychologii i zamiast się walnąć z browarem, się muszę uczyć na jutro. Ale nam dowalili na te dwa weekendy.

A w ogóle to mi dzisiaj smutno. Matka się pyta czemu mi akurat dzisiaj smutno, czy ktoś mi coś niegrzecznego powiedział, czy mi się pogoda nie podoba. A mnie jest całe życie smutno, tylko dzisiaj po prostu jakoś widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Nawet pisac mi się specjalnie nie chciało, bo jak u Cyklopki widac dziś mój smutek. Taki bez widocznej przyczyny. Dół lekki złapałam, bo budżet zrobiłam i nie stac mnie na terapię w najbliższym czasie, najwcześniej od nowego roku... Ale żeby się nie poddawac, to znalazłam w necie program autoterapii, na bazie terapii psychologa, którego książkę czytam i bardzo mi się jego system podoba. Od jutra więc zaczynam sesje i dołączone zadania domowe. W listopadzie idę do nfz-owskiego psychiatry, dowiem się, czy ktoś prowadzi poznawczo-behawioralną w ramach nfz-u.

Nowa dawka leku zniwelowała mi lęki, ale wpędza mnie w stany depresyjne i rozdrażnienie. Wredna i smutna- koszmar...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja też...nie mogę się obronić, myślałem że dam radę, boli strasznie. Pisałem we wronach

-- 10 paź 2014, 21:05 --

Umysł traci całą "jasność"

-- 10 paź 2014, 21:06 --

To zbyt w podświadomości jest już zakorzenione....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi