Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim!

Babeczki upiekłam, wieczorny spacer zrobiłam. spodnie dresowe kupiłam, całkiem aktywny, udany wieczór. :smile:

Cieszę się z takiego zakończenia dnia, bo trochę byłam zła w ciągu dnia, bo po pracy miałam robic ciąg dalszy porządków, ale głowa przez pogodę bolała i ręce wysiadły. Coś czuję, że skończy się na zapracowanym weekendzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Hey :****** ja tez dzis z bolem glowy walczylam , taka pogoda., Ale na sesji zdjeciowej dalam rade i mam dostac przelew w piatek :D

Zmeczona dzis jestem ale nie zdolowana , praca zwlaszcza taka ktora lubie dziala na mnie pozytywnie :)

Obym znalazla cos na stale lub miala wiecej zlecen na sesje.

Dobrej nocki Kochani :papa::papa::papa: ide poczytac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej:-) u mnie wszyscy spia a jakas taka hmmm spieta? rozdygotana? ale bez strachu... nie wiem czy dopiero strachy nadejda czy tak telepie a moze za duzo kawy pije? hmmm

tak mi sie chcialo spac i cos przeszlo a rano trzeba wstac i mala do przedszkola wyszykowac:/ do tego nocne placze bo ma bole wzrostowe nozek:/ nic takiego nie robie a jestem zmeczona jakbym cale dnie pracowala ciezko fizycznie... chyba deprecha mnie lapie... cuz witaj pani jesien:/

-- 10 wrz 2014, 23:54 --

i nie zasne tak mnie spielo... nawbijalam sobie do glowy ze moge miec raka mozgu( moj chrzestny zmarl na glejaka) a wszystko zaczelo sie rano jak jechalam z mezem samochodem gadalismy i nagle obczailam ze nie wiem gdzie jedziemy bo w zasadzie jechalismy bez celu ale ja sie tego strasznie przestraszylam i od razu lek ze mam cos z glowa i taka spina caly dzien ze strace swiadomosc i w ogole... koszmar jakis... rok temu mialam rezonans wyszedl ok czy moglo sie cos zmienic i czy to moze byc rak mozgu? jej glupieje juz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi