Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK1962, dzięki. Pętesia jest młoda i silna. Nawet weterynarz nie za bardzo wierzyl początkowo że coś jej jest dopiero jak zmierzył temperaturę. Nie widać po niej kto jej nie zna. Trzyma się.

Ja dziś lepiej. Trochę płaczliwa i niedospana, ale też daję radę. Nałożyło mi się bo wczoraj od rana miałam doła po tej wymianie zdań na forum, wróciłam i Pętenia chora.

-- 13 sie 2014, 08:50 --

Trochę w domu jest samotnie. Nikogo to nie obchodzi na dodatek obrywam, że przesadza i do ludzi nie jestem taka czuła.

-- 13 sie 2014, 08:53 --

Spróbuje się jeszcze zdrzemnąć bo muli mnie a zapowiada się ciężki dzień bo wieczorem do weta. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, walczę z lękiem...

Ogólnie lepiej, bo ochłodzenie nareszcie przyszło...

-- 12 sie 2014, 22:55 --

tosiu_j, rozumiem, że Dominik to Twój Synek?

Tak. Ma 15 lat i jest niepelnospr. Przepraszam ze wczoraj zasnelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, bo musi minąć od podania antybiotyku bo wczoraj dostała po 21. Poza tym kierowcy pasuje wieczorem. Mam wybór albo pomiędzy 14-15 albo wieczorem bo tak wet jest w terenie. Nic się nie dzieje tylko chyba ma dalej gorączkę, ale nie ma biegunki albo obolałego brzuszka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!

Infinity -Gratuluję, że mimo lęków przeprowadziłaś sprawną akcję z pieskiem! :great:

Ferdynand k - historia kołem się toczy... Starsze pokolenie ma łezkę w oku, nie pamięta już pewnych koszmarów komuny, a młode pokolenie żyje w trudnych czasach, stąd rojenia o socjaliźmie. A idealnego systemu jeszcze nie wypracowano...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi