Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, napisałam i ni ma? nie wiem napiszę drugi raz

Ja wiem,że jaja se robisz ale ja napisałam poważnie. Dziś czytałam, że koleś dostał tysiaka grzywny bo wkleił zdjęcie bodajże z ruletką i posądzili go o namawianie do hazadru... także trza uważać co się wkleja ;) ku przestrodze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, no tak, ale ja na prawdę widzę ogromną biedotę, a co do tych truskawek powiem Ci tak... ja jeździłam dwa lata temu do sadu całe lato na zbiory... nie pytaj mnie ile płacili umordowałam się nie miłosiernie, dostawałam dniówki w tym żarcie i picie musiałam mieć sama, dostałam tak śmieszną kwotę że po zakupienia biletów picia itd zostawało mi 20zł, za caluteńki dzień tyranki w dodatku jestem alergikiem to dam zdychałam ale kasy nie było, musiałam, powiedziałam nigdy więcej!!! chłopak walnął to w 1 dzień jak zobaczył,że dostał 20zł

facet sad miał mega zaniedbany po dziadku i myślał że fortune zbije tanim kosztem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o tych co od zycia potrzebuja peta kiełbasy i wino i udaja pokrzywdzonych bo ich robaki wpierdalaja pod smietnikiem nie chce w ogole gadać.

Dlaczego nie chcesz rozmawiać o ludziach skrajnie ubogich? Przecież to w Polsce duża grupa i stale się powiększa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, wiesz najwazniejszse ze sie napierdolisz, reszta nie powinna cie za bardzo interesować :D

Maggda92, tak słyszałem, ze dov pewnych miejscowosci jest podwózka, takich pól jest ogrom wcalenie nie trzeba dojerzdzac, praca jest ciezka,bo sam kiedys pracowalem, ale jak sie przylozysz to i z 60zł wyciagniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, bo /cenzura/ mnie oni obchodzą hahaha

Aha. A mnie właśnie obchodzą, bo sam pieniędzmi nie sram i chcę walczyć o poprawę bytu takich osób, chociażby przez głosowanie na odpowiednią partię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, 60zł - bilety - jedzenie i ile Ci zostaje? Ja nie miałam żadnej podwózki, musiałam jeździć na swój koszt nawet nie dostałam picia nie mówiąc o jedzeniu.... i takich właśnie dupków co tam do pracy zatrudniają jest sporo, czytałam takie artykuły w gazecie i ile płacą, jak oszukują... także nie dziwię się,że ludzie nie chcą. Trzeba też pomyśleć o tym,że niektórym zdrowie na to nie pozwala, nie każdy da radę tak pracować, no niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, bo /cenzura/ mnie oni obchodzą hahaha

Aha. A mnie właśnie obchodzą, bo sam pieniędzmi nie sram i chcę walczyć o poprawę bytu takich osób, chociażby przez głosowanie na odpowiednią partię.

No ja też pieniędzmi nie sram i gdybym tylko mogła pomóc, dostałabym szansą na pomoc biednym ale na prawdę biednym nie jakiś marginesach społecznych którym się nic nie chce oprócz picia piwa w parku, to na pewno zrobiłabym wiele żeby pomóc.

Jak się człowiek tak naogląda tej biedy, nasłucha to aż poziom kurwicy sięga 100%

robic nie chce a od rzycia wszystko
Twój ojciec? bo się pogubiłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, umiesz liczyć, licz na siebie. nie chodzi o to ze ja bym biednym nie pomogł, pomógłbym ale tym którzy na ta pomoc zasłużyli, nierobom i alkoholikom mówimy nie.

W sumie to i ja nierobów i alkoholików nie lubię. Nie mówię tu oczywiście o osobach będących na rencie niezdolnych do pracy, bo i takim Korwin chce zabrać renty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, żadna partia nikomu bytu nie poprawi, chyba tylko swoim ministrom i ich szwagrom

Rzeczywiście, na obecny moment nie ma żadnej partii lewicowo narodowej na którą mógłbym zagłosować. No chyba że Opcja Socjalnarodowa, ale czy ktokolwiek słyszał o tej partii i czy kiedykolwiek startowała w jakichś wyborach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, No to to akurat rozumiem. Skoro oferował i było rzeczywiście jak mówisz, zwracam, honor i proszę o wybaczenie :uklon:

Doberman, On to nie powiem już gdzie powinien udać się w pierwszej kolejności... do takiego szpitala bez klamek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi