Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, Moja kuzynka mieszka na wsi i ma podobne odczucia także nie czuj się osamotniona ;) Zresztą na wsiach to tak jest, że większość osób zajmuje się cudzym życiem i są tacy porąbani. Nie wszyscy oczywiście ale to ma do siebie wieś, szczególnie te starsze osoby chociaż nie tylko. W mieście jest taki plus,że jest to rzadsze zjawisko, ludzie się mniej sobą interesują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Moja kuzynka mieszka na wsi i ma podobne odczucia także nie czuj się osamotniona ;) Zresztą na wsiach to tak jest, że większość osób zajmuje się cudzym życiem i są tacy porąbani. Nie wszyscy oczywiście ale to ma do siebie wieś, szczególnie te starsze osoby chociaż nie tylko. W mieście jest taki plus,że jest to rzadsze zjawisko, ludzie się mniej sobą interesują

Ja już mam dosyć tej cholernej łatki wariatki :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Za to oni są normalni ;) Nie ma normalnych ludzi są tylko niezdiagnozowani :*

-- 11 sie 2014, 17:39 --

czarnobiała mery, Trzymam kciuki żeby po lekach się poprawiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Zacznij poznawać nowych ludzi, a tych brzydko mówiąc olej. Zawsze mnie wkurzało,że jak człowiek leczy się u psychiatry to się śmieją i komentują a jak ma inne choroby to żałują, co to za polityka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Zacznij poznawać nowych ludzi, a tych brzydko mówiąc olej. Zawsze mnie wkurzało,że jak człowiek leczy się u psychiatry to się śmieją i komentują a jak ma inne choroby to żałują, co to za polityka :roll:

Nie bardzo mam gdzie poznać te nowe osoby, mieszkam na wsi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Ale w ogóle myślisz o tym? Kiedyś to się zmieni.

Teraz palnę coś co pewnie odbierzesz jako gadanie bzdur, ale uwierz lepiej nie mieć wkoło siebie za dużo ludzi i mieć spokój niż mieć sporo i to fałszywych i plujących jadem, którzy zamiast z Tobą pogadać to Ci dokopują, kiedy jesteś w tragicznym momencie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mieszkam w centrum dużego miasta i jakoś nie widzę tu masy interesujących ludzi, którzy mieli by czas i ochotę zostać moimi przyjaciółmi tak na co dzień i jeszcze sami do mnie przyszli. Prawdo podobnie grupę ludzi, z którymi się człowiek widuje regularnie chyba łatwiej w małym mieście albo w obrębie osiedla.

Swego czasu miałam sporo znajomych w innych miastach, tak że widywaliśmy się praktycznie tylko na zlotach/koncertach.

Mi się wydaje, że to nie jest kwestia tego co się robi, gdzie się mieszka i jakich się ma sąsiadów, tylko jak się nawiązuje i podtrzymuje znajomości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Mogę zadać Ci to samo pytanie. Niestety nie znam odpowiedzi :(

cyklopka, Pewnie masz rację, ale wiesz jak to jest jak już gdzieś się nie czujesz dobrze, a jest to jak w przypadku wsi, zapewne tak,że każdy każdego zna. Wiesz o co chodzi. Nie mogę się za bardzo wysłowić ale mam nadzieję że mnie zrozumiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Ejjj dziewczyno!!!! :* Uwierz, ja też. Męczę się strasznie. I tylko staram się wierzyć mojej lekarce, że teraz już to minie tylko jeszcze trochę mam wytrzymać. Ale fakt nie stanie się tak,że nagle się obudzę i będę taka jak inni. Nie wiem co mam Ci powiedzieć, jest mi przykro (tak mam uczucia, nie jestem potworem) że tak nie inaczej wygląda nasza sytuacja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi