Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby trochę zejść na inne tory, bo nie mam ochoty opowiadać za co mnie dzieci w podstawówce nie lubiły, więc wam na dzisiaj daruję...

Przeczytałam kolejny poradnik o tym jak być dobrym i szczęśliwym człowiekiem. Nie wszystko wydaje mi się w tej chwili wykonalne, ale dzisiaj zaczęłam pracować nad takim zadaniem: wybrać i opisać dokładnie kilka rzeczy, które zawsze wprawiają cię w dobry nastrój (ale nie są szkodliwymi nawykami) czyli np. konkretna piosenka, skecz, scena z filmu, jakaś potrawa, którą umiesz ugotować, żeby mieć taki pewniak na czarną godzinę, coś po co możesz sięgnąć kiedy podejrzewasz, że nadciągnie dół.

Zastanawiam się czy warto o tym założyć temat, ja wiem, w "zabawach" albo w "krokach do wolności", co myślicie?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem jakim cudem ludzie w sieci mogą mnie akceptować i lubić (albo tylko mi się tak wydaje :roll:), a dla tych z mojej okolicy jestem śmieciem :roll:

Według mnie nie jesteś śmieciem i powinnaś to w jakiś sposób pokazać ludziom w Twojej okolicy. Śmieciami są te osoby, co mają do Ciebie jakieś wąty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi