Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, no najprawdziwszy. Bym powiedziała, że go widziałam, jak was teraz, tyle że was nie widzę.

No napisze człowiek na forum dla wariatów, że widział Komorowskiego Bronisława u siebie pod domem i żodyn nie wierzy :lol::lol::lol:

I wypadek autobusowy dzisiaj miałam :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem nieprzystosowana do zycia, nie umiem zyc, poddaje sie... :why:

-- 06 sie 2014, 18:33 --

Ferdynand k, no najprawdziwszy. Bym powiedziała, że go widziałam, jak was teraz, tyle że was nie widzę.

No napisze człowiek na forum dla wariatów, że widział Komorowskiego Bronisława u siebie pod domem i żodyn nie wierzy :lol::lol::lol:

I wypadek autobusowy dzisiaj miałam :hide:

haha

jaki wypadek? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co nie,,,ja wiem jak wyglądało moje zycie, ciągłe lęki od podstawówki, wycofanie, nieśmiałość, musiałam zabiegac o to, żeby mnie ktos polubił...w rodzinie kazdy sobie jakos radzi tylko ze mn jest nietak, wstydze sie siebie, nie umiem rozmawiac, nie rozumiem czesto o cym tu rozmawiacie i ryczec mi sie chce :why:

żal mi wszystkich ktorzy spedzali e mna czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kierowcy autobusów to mają ostatnimi czasy taki styl hamowania z dużym wektorem pędu :roll:

Opierała się baba plecakiem o szybę kabiny kierowcy.

Jak zahamował, to 130kg babą wybił szybę i jeszcze miał do niej pretensje, że mu stała przy kabinie, zamiast zdjąć ten plecak i usiąść na d.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia Kochana zyje , zyje , tylko sie zajmuje roznymi rzeczami, bylam dzis i na zakupach i tworzylam bizu i szukalam pracy , a na kolacje robilam nalesniki z owocami i serkiem . Dostalam troche owocow od sasiadow bo im rodzice przywiezli ze wsi i mnie chetka wziela na nalesniczki.

Czuje sie nawet niezle , wpradzie pierdasi mi sie wglowie od nerwicy ale jakos staram sie nie zwracac na to uwagi i sobie mowie " to minie"

amelia83 Kochana przykro mi ze znow deprecha wziela gore:*********** tule cieplutko i ja cie postrzegam Cie i nie postrzegalam nigdy jako kogos kto jest jakis gorszy ... Jestem madra , mila kobietka tylko Ty musiszw to uwierzyc:******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to ja nie raz już byłam świadkiem takiej sytuacji w autobusach.

Kiedyś przy gwałtownym hamowaniu moja koleżanka poleciała przez pół autobusu, na szczęście wylądowała na podłodze i nic jej się nie stało, innym razem znowu dziadek poleciał, z tym, że on już nie miał tyle szczęścia bo skończył z rozwaloną głową i zabrało go pogotowie.

Swoją drogą nie tylko kierowcy autobusu tak szaleją z tym hamowaniem, tramwajarze u mnie nie lepsi :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi