Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Doberman cześc, gratuluję pracy - lepsze jeżdżenie ze starszym panem po szambach, niż bezproduktywne siedzenie i przewalanie papierków przy biurku.

Ząb przepłucz na wieczór wódką, czy samogonem, będzie mniej bolało. Nie znaczy, że masz sobie strzelic kielicha, tylko potrzymac w ustach przy zębie :D

Dziękuję. Tak właśnie zrobię z tą wódką, skoro tak radzisz. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się dzisiaj coś w nocy i rano budziłam.

Najlepszy środek nasenny jaki znam to taki antyalergik starej generacji, który jest w apapie noc. Niestety nie można go dostać bez apapu.

W ogóle, kto dzisiaj wychodząc z domu natknął się na prezydenta, a potem miał wypadek autobusowy?

Jak tu być normalnym :uklon:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marzyłam zeby znalezc sie w domu siedzialam nic nie gadałam, nie wyjde nigdzie , przy innych czuje sie jeszcze bardziej nienormalna :cry::cry: ratunku

ja chce mózg którejs z WAS :why::why:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, aj tam, mojego byś nie chciała.

Jedyny plusik, że dobrze mi idzie jak na razie z Pawlikowską. Autorka wstępnie ustaliła, że uczymy się kochać siebie, świat, ludzi... i było pytanie kontrolne, co jest przeciwieństwem miłości. I zgadłam :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienormalna jestem od zawsze, nie poradze sobie w zyciu, nienawidze siebie, nie moge juz siebie zniesc, nie wytzrymam ze sobą :hide::hide::hide::hide::why::why:

-- 06 sie 2014, 17:48 --

cyklopka, Twoj bym chciala :why::why:

dlaczego mi sie nie udalo wtedy, od dawna nie powinno mnie byc na swiecie, zajmuje miejsce a na moim miejscu mogłby zamieszkac ktoś fajny

-- 06 sie 2014, 17:49 --

nigdy nie potrafiłam utrzymac zadnej przyjazni nawet znajomosci, ludzie sie do mnie odzywaja kiedy nie maja nic lepszego do roboty albo cos chca :why::why:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w pracy jestem wydajna tylko przez kilka miesiecy a potem jestem do niczego

nie chce pracowac, ja niczego nie umiem nawet sprzatac nie umiem :why::why:

przepraszam WAS :hide::hide:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dobre to było. Idziemy na przystanek, a tam policja na sygnale, ochroniarze byki w oplu, potem brygada antyterrorystyczna w dżipie w ciężkiej zbroi, potem jakieś czarne karawany, karetka, se myślimy, cożesz to, prezydent przyjechał? A tu prezydent :brawo:

Widać mamy reprezentacyjny róg ulicy :great:

-- 06 sie 2014, 18:11 --

Ferdynand k, panie Ferdku, rząd zasadniczo można j**ać dla dobra kraju. Ale prezydent nie rządzi, tylko nas reprezentuje, tak więc z szacunku do samych siebie nie obrzucajmy pomidorami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, co to serio prezydent czy co że ta policja?

-- 06 sie 2014, 19:20 --

Ferdynand k, ty lepiej uwazaj na prysznic z pradem :P

lepiej herbatkę :P:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, no najprawdziwszy. Bym powiedziała, że go widziałam, jak was teraz, tyle że was nie widzę.

No napisze człowiek na forum dla wariatów, że widział Komorowskiego Bronisława u siebie pod domem i żodyn nie wierzy :lol::lol::lol:

I wypadek autobusowy dzisiaj miałam :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi