Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, :smile:

Dalej mam moc, ale czuję się już z nią lepiej, więc chyba nie muszę mówić lekarce. Bo w sumie dzisiaj to jest całkiem ok.

Co prawda wydałam znowu trochę kasy, no ale się pocieszam, że ostatnio tyle ciuchów kupiłam, że przez rok nie będę musiała już nic kupować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, a na lumpy nie chodzisz? ja tam czasem coś wyłowie z drugiej ręki. wczesniej kupowałem sobie ciuchy, ale teraz stałem sie strasznym praktykiem, zbieram na wieksze cele, a u kobiet to normalnie heheh nieuleczane, taka kolezanka na całe zycie ^^

-- 28 lip 2014, 21:28 --

Infinity, Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, dobranoc, ja się nie boję, po prostu już się dobrze czuję

-- 28 lip 2014, 21:32 --

neon, na lumpy ostatnio rzadko, bo na to hobby trzeba mieć czas i to w dodatku w soboty rano, bo wtedy jest 50%, a inaczej to się nie opłaca. A ja w soboty rano ostatnio zawsze jestem z M.

Teraz mam fazę na zamawianie ubrań z Chin, bo są ładne i też tanio to wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, Hania ja bym powoedziala lekarce bo poczytaj blog Depakiniarza jak on wpadl w manie co sie dzialo, mysle ze warto zajrzec a Twoje zachowanie bardzo podobne jest do Jego .. Chlopak popadl w dlugi w manii wlasnie... Nie ukrywalabym tego faktu przed lekarka ale zrobisz jak bedziesz chcial a , uwazam ze lekarz jest po to zeby wiedzial o naszym samopoczuciu .

neon :*********** mrau

Infinitymam jeszcze w tej samej nodze chondramalacje rzepki kolanowej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dzień wczesniej, przed znizką, warto wpaść namierzyć cele. No to możecie sie razem wybrać, w lumpeksie mozna niezła beczke skręcić przymierzając ciuchy ;-D z chin to chyba jednorazówki głównie. tu coś sie popruje, tam puszcza kolory, to sie zmechać albo znosi w mig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ale ja nie zaciągam żadnych długów. Wydaję sobie, ale przecież w tym czasie pracuję. Niby mam teraz urlop, ale robię dodatkowe zlecenia. Skoro pracuję, to chyba mogę sobie raz na jakiś czas poszaleć. Minie mi to, w długi żadne nie popadnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, czesc, dlaczego nie chcesz opowiedziec lekarce o swoim samopoczuciu? przeciez to główny temat u psychiatry na wizycie, :roll: bedzie mogła ewentualnie zmienic cos w lekach, doradzić...tak myślę kochana

wzięłam prysznic

po pracy sprzatałam chatke na błysk, jeszcze troche brakuje do tego błysku ale jestem z siebie zadowolona

jak wróciłam do domu moj M sprzatał i tak mnie to zmotywowało ze sie rozkręciłam, w taka pogode wiem to dosc słaby pomysł bo lało się ze mnie ale mam czysto :Dplatek rozy, jak tam? cos czytałam ze biodro boli, a samopoczucie okej? jak było w wekend w twojej pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, czesc, tak, chce saune i juz poruszyłem niebo i ziemie zeby zrealizowac ten plan. zastanawiałems czy warto tylko w nia inwestowac, gdy ma sie chęć wyjechania w inne miejsce za pare lat, ale napaliłem sie i bede działał.

czarnobiała mery, najlepsze są korony norweskie :P

-- 28 lip 2014, 21:52 --

Marcin2013, działaj haker ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, ale miałas obawy i trochę zaczynało Cię męczyć ten nadmiar energii, opowiedz o tym, ze tak masz co jakis czas moze wytłumaczy skad to sie bierze nie wiem

-- 28 lip 2014, 21:54 --

neon, pewnie masz zajawke to ogarniaj :)

ja zawyczaj mam nadmiar energii w okolicach pełni ksiezyca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka, dziskaj znowu wracam do nocneto trybu zycia, z robota nie wyszlo ale nic to bo i tak nic nie placili a wymagania mieli nie wiadomo jakie. W sumie mam dla nich jeszcze pracowac to znaczy umawiac spotkania na ubezpieczenia, inwestycje i takie tam finsnse. Dzis znowu udalo sie cos zarobic w firmie dzieki wlasniej

pomyslowosci tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi