Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Kochana ja czasami juz nie wiewrze ze wyzdrowiej e :( bo od ponad roku jest zle i zle i nie umiem sie wygrzebac . Moze tez to ze mialam przez rok 19 komisjii w Zus tez nie jest bez winy? Bo caly czas stres.

Czesto miewam taka glowe jak piszesz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja tak jak Ty, ciągle szukam uzasadnień swego złego samopoczucia, a prawda jest taka, że to cały zespół objawów nerwicowych, które jakby czekają na impuls, moment, by "ruszyć" ze zmasowaną siłą...i zaatakować :(

Tak się mówi, że trzeba oswoić te lęki, rozpoznać przyczyny, jednak czasem człowiek juz nie ma siły, nie daje rady.

Jednak trzeba tłumaczzyć sobie, że to minie, że będzie lepiej, bo jak inaczej żyć??

Ja dzisiaj miałam w planie wyjść do sklepu, ale nie czuję się najlepiej. Przespałam dużo czasu i lęk jakiś męczy mnie od rana :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, dzisiaj jakoś gorzej, lęki mi się włączyły, dużo spałam. Marcin, a jak to się stało, że wylądowaleś w weekend w szpitalu?

Powiedziałem lekarce że już kilka dni po kolei piję, że mam myśli samobójcze i jeszcze jedną rzecz i wezwała pogotowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, rozumiem, zapewne wypisałeś się na własne żądanie? Nie chciałeś troszkę podleczyć się?

Tak, wypisałem się na własne żądanie. Jak bym tam został to bym dopiero zwariował. Szpital to nie miejsce dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, cześć. Co tam u Ciebie?

-- 24 cze 2014, 17:51 --

Doberman, dla mnie też nie, nie mówię nawet o psychiatrycznym, ale w ogóle. Ale do psychiatry chodzisz regularnie?

Tak, do psychiatry chodzę regularnie i następną wizytę mam w sobotę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi