Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim:)

mirunia, pyutałaś w sobote co biorę na uspokojenie doraznego.. sympramol... nie jest chyba bardzo mocny ale zwala mnie z nog bo bardzo rzadko z tego korzystam... jeśli chodzi o stres hmmm mam go mnustwo bo jak wszyscy juz tu wiedzą u mnie w firmie teraz zaczyna się sezon i są wyjazdy... przeraza mnie to strasznie... boje się oddalac poza miasto... boje sie zostawac bez m,eza bo on jezdzi i boje sie jechac ;( tragedia a wten weekend to juz koszmar... w czwartek wyjazd powrot na chwilke w niedziele i dalej wyjazy i praktycznie do wtorku nikogo nie ma a potem powrot na 1 dzien i znowu...

do tego czuje sie strasznie samotna... maz ciagle przy komputerze, potem zaladunki potem wyjazdy.... czuje sie taka samotna:( ciągle mam lęki ze oszaleje, ze nie um,iem zyc chodze zdolowana... jak jest spokoj to fajnie wychodze z mala na dworek funkcjonuje sama ale przed tymi 2 najblizszymi weekendami po prostu umieram ze strachu:(

-- 27 maja 2014, 12:25 --

co zrobic zeby wyjsc z tego gówna ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Ćwiczę, mało jem, unikam słodyczy, piję herbatki odchudzające i smaruje się serum odchudzającym :twisted: wszystko na raz. Ja też przytyłam po lekach i źle się ze sobą czuje w takim wydaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem wrocilam . Jeszcze mnie burza zlapala po drodze i szlam w deszczu takim ze wrocilam zmoczona cala , mimo parasolki.

Dziwne ze ze strachu nie umarlam bo burzy nie lubie i sie boje ale juz mi chyba bylo wszytsko jedno.

Ide zjesc ciepla zupke.

Dziekuje za kciukaski , decyzja badz wezwanie na kolejna 19 komisje bedzie do dwoch tygodni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi