Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Ze mną jest na tyle kiepsko że będąc swoją kukła w punkcie X koło Y przelatywały mi moje uczucia z różnych wersji wzdłuż lini na główkę

set and setting to 4 risperidonu 300 kwety dzien przed i masło w dyso ilości

Jako że nie podoba mi się ta postac to dalej się  dziurawię, tylko teraz na przelot. Czekam aż ciało da mi nowy tatuaż, nawet mu nie pomagam

Telepawica jak sam skurwesyngnjsg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy trauma mnie rozkruszyłą na tyle że ledwo wstawłem z łożka ignorując pewne fakty postanowiłem wziąć coś na lęk. Tak, chciałem leczyć lęk a za/cenzura/em złoty strzał z phenibutu który poprzez jednoczesną  modulację GABAB i dopaminy przedziurawił mnie na pól wypierdalając bezpiecznik, tak właśnie straciłem człowieczeństwo. 

Jestem bardzo wrażliwy na rzeczy które działają na gaba, bo miałem dużo lęków i modulatory Gaba przynosiły mi bardzo wyraźna ulgę. 

Miałem phenibut FAA, wziałem standardową dawkę czyli 2 G pod język. 

Ten dopaminowy strzał przy jednoczesnej wrażliwości na gabaB wyrzucił mnie gorzej niż typowe dopaminergiki, mimo że z amfetamin i syfów nigdy nie korzystalem

Moje liny to słaby termogenik

.......

Jestem za wrażliwy na to wszystko. Chyba wy/cenzura/e risperidon i po prostu przeklnie pozwałuję

Moje uwczesne przekonania to po prostu było staranie się być lepszym dla siebie bliskich. 

Na linach miałem to samo tylko już z tatuażem

W afekcie wyplewilem czlowieczenstwku

Monar mi nie pomorze, psychiatryk jest dla rozjebusów czy tam rencistów. Ale staram się walczyć teraz mam psychologa na NFZ i dążymy do tego żeby mi poradził terapię......

Edytowane przez MlodyKapi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem „Potwór- historia Eda Geina” i pokazana jest tam właśnie schizofrenia paranoidalna i co robi z człowiekiem. Straszne te omamy jak żywe….Oczywiscie nie usprawiedliwia tych wszystkich chorych akcji i zabójstw, jakich dokonał „Edek” ale pokazuje złożoność tej choroby…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od ziemi permamentnie mnie dzielą 4 fugi

Nie odwracałem się i nie odpuszczałem. 

I nie mówie o używkach

Jebac te wszystkie wczuty /cenzura/one

Jakbym miał coś wspomnieć o swoich linach to puszczałem je w bardzo ograniczonym środowisku co w sumie mogę teraz przyjąć za coś niby pozytywnego

Hasła to "Zapierdalaj" "za/cenzura/ wszystko na drodze" 

To nie tak że wyplewiłem człowieczeństwo a raczej pozbyłem się opcji przeżywania przez uczucia

Wyzbyłem się lęku ale to nie tak że przestałem się bać tego czego się bałem

Najgorsze co zrobiłem to zerwanie więzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi