Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, a ja tu widzisz, zazwyczaj wchodze i się w ogole nie witam, bo boje się, ze jak zaczne wymieniac, to o kims zapomne, bedzie sie czuł pominiety, a wiadomo jakie z nas neurotycze towarzystwo - to roznie moze się skonczyc.

Nie chcialabym, zeby ktos poprzez wykluczenie popadł w lęk i histerie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam powiem... że najbardziej rozbudzona, to ja jestem o godzinie 2-3 w nocy! :) Przez caly dzien chce mi sie spac (i wydaje mi sie, ze gdybym sie polozyla to zasnelabym w mig), a jak przychodzi noc, i faktycznie mozna isc spac, to ja nagle jestem rozbudzona, energie mam itd.

Nie wiem czy nie powinnam znalezc sobie jakiejs roboty na nocną zmiane? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiecie co... mi rano jakos śnieg dał powera takiego. Jak wyjzalam przez okno i zobaczylam, ze tak bialo, to jakąś taką radosc poczulam :)

Dodatkowo zazwyczaj dlugo zabiera mi "wybiór" rano, a ze dzisiaj wstalam po 11, to musialam na pełnych obrotach wszystko robic.

I jakos to skupienie na szybkim wyszykowaniu + śnieg za oknem, spowodował, ze nie dosc, ze fajnie sie czulam to jeszcze w ogole nie myslalam o nerwicy! A jeszcze co wiecej, zazwyczaj jak wychdoze z domu i po drodze, to jednak niepokoj jest, czy bedzie ok czy nie. A teraz na telefonie z kolezanką czatowałam i nawet sie nie obejrzalam kiedy do pracy dojechalam. W ogole na nic dookola nie zwracalam uwagi i tez dzieki temu dobrze sie czulam chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja wlasnie mysle, ze ma! Bo kurde zawsze przeciez to sie jakos przelicza na kilogramy chyba? Jak psom sie daje leki to tez w zaleznosci od wagi ;))) I dlatego ja mysle, ze dziewczyny maja wiecej problemow z ubokami, bo czesciej są wychudzone, a faceci to tak czy inaczej, jednak wiecej ważą zazwyczaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, moze masz jeszcze ubok jakis? z tego co czytalam czasem po pol roku innym pomaga..a po 3 miechach tez sie zdarza..

-- 21 lis 2013, 23:04 --

nerwosol-men, no mi zwiekszyl , mysle ze 20 wezme jutro i zbacze,,,

-- 21 lis 2013, 23:05 --

Ale kiedys mi lekarz mowil , ze to i tak dziala na mozg , uklad nerwowy i waga nie ma znaczenia..pamietam teraz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.