Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

freda, Ja czulam na poczatku , ale ja bralam tylko 10 mg , pozniej 15 , balam sie zwiekszyc.. :(

-- 22 lis 2013, 13:01 --

dopiero teraz wlazlam na 25 od dwoch tygodni..wiem zle zrobilam :(

-- 22 lis 2013, 13:02 --

Ale sie przyznaje..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ee bo ja placze ze teraz glupio robie ze nie przywalilam od razu duzo :(

Bylam w rossmannie i Wam powiem ze jest minus 40 % na kosmetyki do makijazu wszystkie! I jak wpoadlam miedzy te polki i szafy z komstykami i zaczelam gadac z innymi kobietkami co tam wybieraly i polecac sobie kosmetyki to sie chociaz przez chwile czulam normalnie :roll: zapomnialam ze mam nerwice. Niestety teraz juz sobie o tym przypomnialam i zas sie czuje do kitu zeby nie napisac za przeproszeniem ze do dupy! :why:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma wyjscia zombiaki musza pozrec mi mozg wraz z ta nerwica wstretna i dopiero odzyje jak bede bez mozgu ! bo musze go najwidoczniej wylaczyc! :D zeby sie tej choroby pozbyc w pisdooo ! o!

-- 22 lis 2013, 13:19 --

PJT, dziekuje Misiaku :***

-- 22 lis 2013, 13:20 --

PJT, o jaki sliczny :D:D:D:uklon:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, staram sie ale moze to zle jak pisze hania? ze tyle sie meczymy a tu efekt zaden :( a zwiekszamy powli. To Zle Pawelku????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie roztrzeslam :shock:

chyba sie przerazilam tegoz e sie czulam chwile normalnie bo to nienormalne:D :D:D

-- 22 lis 2013, 13:53 --

PJT, do pozniej :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, kurcze a ja dzis byłam w rossmanie rano i dopiero po przyjsciu do domu widziałam reklame bo w sklepie zadnych informacji nie widziałam :( A do kiedy ta promocja?

Ja jak pomysle o światecznych zakupach to juz sie denerwuje. Ja nie lubie zakupow, supermarketów, zle sie tam czuje...

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, do poniedzialku jest. Ja jeszcze polece po podklad z astor bo mialam probke i mi spasowal ale sobie o nim zapomnialam jak teraz bylam .. Moze jeszcze go dostane . Oplaca sie bo normalnie kosztuje 45 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, koniecznie jak masz cos do kupienia bo to od dzis to jeszcze wszytsko poiwnnas dostac :) a jak sie czujesz po leku? jest lepiej? nie masz juz tych lękow? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no własnie nie moge powiedziec zebym czuła sie dobrze. Jak mam gdzies wyjsć to mam leki...jak pomysle ze musze isc do pracy mam leki... ogolnie kazde wyjscie to stres. Ale nie sa to juz takie lęki jak w pierwszych dniach brania leku

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, ja tez tak mam lęki jak gdzies mam wyjsc ale wychodze , katorga tylko jak mam jechac gdzies na miasto bo komunikacja niestey mnie przeraza i wpadam tam w panike . Do kitu to!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.