Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, ja nie liczyłam :P a w szpitalu to pewnie sporo dostawałam biegałam do pokoju pielęgniarek po benzo kiedy sie zdenerwowałam np ze moje siostry sie spozniaja z wizytą :hide:

Brrr jak dla mnie to totalnie odmienny rodzaj zdenerwowania, zupełnie inny - ten związany ze stresem związanym z czekaniem. Nienawidzę czekać, na nic i na nikogo. Kiedy ktoś bliski zalicza obsuwy to wychodzę z siebie i staję obok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej:) o widze temacik o benzo...ja pare lat dzień w dzień brałam cloranxen i jak w maju z dnia na dzień odstawiłam tak teraz biore vetire na padaczke;/ po benzo czulam sie ok ale teraz juz nie moge do tego wrocic... mecze sie jade tylko na escitilu 20mg plus vetira i jest chyba coraz gorzej... ciagle mam lęki, czuję cholerny bezsens życia i boję sie ze juz z tego nie wyjde ze juz nic mi nie pomoze... juz nie wspomne ze nie lubie zostawac sama w domu a to juz jest klopot bo tak nie da sie zyc;/ dobrze ze jeszcze w miare wychodze bo juz bylby kozmar totalny bo 2 letnia corke mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem egoistka bo ja bralam max 5 mg cloranxenu a to chyba najlzejszy z benzo... moglam brac wiecej zawsze doraznie mi lekarz pozwalal ale ja meczylam sie i czekalam az przejdzie teraz mam np sympramol doraznie ale ani razu nie bralam... nie wiem czy to dobrze czy to glupota...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.