Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

i jeszcze wtedy dochodzi brak chęci do rozmowy z kimkolwiek zostawcie mnie wszyscy dajcie mi spokój

Dokładnie ,wtedy się człowiek bardzo zamyka w sobie

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez ide jutro i pojutrze i weeeeekendosss :yeah::yeah::pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, hmmmm nie zrozumiałam :?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze wtedy dochodzi brak chęci do rozmowy z kimkolwiek zostawcie mnie wszyscy dajcie mi spokój

Dokładnie ,wtedy się człowiek bardzo zamyka w sobie

mnie 5 dni tak aż nie było, dzwonili do mnie ludzie a ja nie odbierałem, najgorsze że się powkurwiali, nikt tego nie rozumie :( a jeszcze mialem grype zoladkowa

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, spoko ja wole sie zmeczyc w pracy niz wynudzic pracuje po 10 godz dziennie ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie wydawało że jej nie mam że sie zatrułem, teraz jestem pewien ze to byla infekcja

-- 09 sty 2014, 22:29 --

Amelka kiedy się widzimy z Hania ? juz sie za Wami steskniłem

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ale juz lepiej?

przyszły wekend moze? zgadamy sie z Hanią....

Edytowane przez Gość

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Pawel wtedy nikt tego nie zrozumie , i ta samotność jeszcze bardziej dobija . Dobrze w tych przykrych stanach mieć kogoś bliskiego

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no anelcia przynajmniej szybciej czas mija ale przepraszam ja nie chciałem nikogo obrazić tyko na luzi zażartować buziaki na dobranoc ja uciekam spać bo wypiłem ten dobro sen a on mnie za puł godziny położy miłej pracy jakbyśmy się nie słyszeli

-- 09 sty 2014, 22:36 --

Wy chłopaki po lufie zołotkowej gorzkiej i do spania wiem paweł jak to jest tesz tak miewam ale dzięki bogu jest lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, spoko ;)

-- 09 sty 2014, 21:40 --

dobrej nocy ja uciekam :papa::papa::papa: :****

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa::papa::papa: wrocilam.

dziwny mam stan, jakbym oczekiwala na lek ktorego nie ma (wzielam milocardin) i normalnie az mnie nosilo i nosi , ciary mnie przechodza az z nerwow ,i zla jestem jakas. dalam rade ale mam mega wkurw :why::why::why:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, gdzieś była kochana moja ?? ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, bylam na sesji zdjeciowej

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.