Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Plumkać :-D

-- 09 sty 2014, 22:42 --

wieslawpas, Ucz się od nich, pytaj, korzystaj z ich doświadczenia. Przecież i tak dodatkowo masz indywidualną. Poznawaj ludzi, zobacz już fajną kobitkę poznałeś.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, nioooo plumkanie uwielbiam :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Płateczu, to minie bo powiem ci, że mnie pomału przechodzi. Czuje sie w sume lepiej niż tydzien temu, ale gorzej niż miesiać. Kurcze pamietam, że byłaś ze znajmymi kiedys, że czulaś sie dobrze, jak mialas sesje zdjeciowa i też czulaś się dobrze. Generalnie trzeba to przeczekać.

Najpierw jest szybkia tąpniecie a póżniej powolny powrot do poprzedniego stanu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, nie umiem pl ywac :D:mrgreen: chyba ze liczymy plywanie w wannie:D

-- 09 sty 2014, 23:45 --

wieslawpas, ale nie wiem czemu mi sie tak nagle pogorszylo chyba za duzo stresow mialam , teraz to kazdy sklep mnie przeraza ale co mam zrobic? i tak musze chodzic bo umre z glodu. No i nie chce sie zamknac w domu bo to niczemu nie sluzy.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Pływanie fajna rzecz, jak kiedyś natrafisz na jakiś kurs, to polecam ;) Kocham latem wypływać na środek jeziora, wtedy staje się jednym z wodą :P

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, wlasnie na kregoslup mi to polecali:) sa u mnie takie zajecia nawet na basenie na nfz jak ma sie chory kregoslup to oni jakies kursy oplacaja i mozna sie dostac , moze sprobuje :)

Ide do plumkania chlopaki !!! :***** Spkojnej nocki Wam zycze :) :papa::papa::papa: do jutra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, W nocy zawsze jest malusieńko, ja niedługo też mykam, bo jutro musze wcześniej spać

W ogóle to mam rasistę w domu. Dzisiaj oglądałem film i mój pies szczekał na czarnych aktorów. Muszę mu jakąś terapie na tolerancyjność zastosować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Liczysz sie jak najbardziej tylko ze co raz mniej ludzi zostaje na forum.

-- 10 sty 2014, 00:02 --

A co tam u Nerwy pisala dzisiaj???

Była, bidulka, siedzi w kraju gdzie wszyscy brzdękają po innszemu, prace ma ale jej nie ma, pewnie sufituje.

-- 09 sty 2014, 23:07 --

Widzisz Wiesław, mamy wsparcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, W nocy zawsze jest malusieńko, ja niedługo też mykam, bo jutro musze wcześniej spać

W ogóle to mam rasistę w domu. Dzisiaj oglądałem film i mój pies szczekał na czarnych aktorów. Muszę mu jakąś terapie na tolerancyjność zastosować :P

No to po co masz isc sie klasc skoro "jutro musze wczesniej spac" he ???

A puscilbys jaki film z Cesar Millan dla swojego czworonoznego i od razu by sie ucieszyl. :lol:

Mc zestaw Citalopram 20mg Animaux45.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon

99f6cd6fa7915b35a73a2801bec04157_original.png?1365422501

Hahahahahah dobre, aż sobie wrzuce linka. W ogóle wygląda, że na tej foci jest jack russel, rasa mojego. Może to on? ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A witaj, wczoraj przeczytalem ze masz lek który dobrze działa. Jak sie po nim czujesz dawal jakieś mocne skutki uboczne???

jestem na citalu, pierwszy lek i dobrze trafiony, zadnych ubokow, poprawa nastroju juz w pierwszysm tygodniu i poki co nie mam atakow paniki, a jutro na 10.00 jade na pierwszå terapie behawioralnå. Zobaczymy jak bedzie. Chcialabym juz sie wytaraskac z tej choroby bo mi uprzykrza zycie i przekresla plany.

Mc zestaw Citalopram 20mg Animaux45.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.