Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, Ja to robie selekcję, jak wpadam na jakiś tytuł to sprawdzam na filmweb czy ma note powyżej 6, jak nie ma, to autuje.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ogladaliscie Ekipe z Warszawy ? To jest dopiero odmóżdzenie :P

Pierwsze słyszę, czy to wkret jakiś?

A oglądaliście kiedyś "Co ludzie powiedzą" i PANIĄ BUKIETOWĄ? :D i powolniaka ahahah

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, co ludzie powiedzą boskie :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, :mrgreen:

-- 08 sty 2014, 22:20 --

powolniak :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka ludziska mam za soba wyjatkowo intesywny dzien, lekarz, biro psychoterapia. Po psychoterapii przebłyski normalności, normalnego myślenia.

Psychoteapeutka mi mowi ze sie za bardzo zafixowalem na tym calym nerwicowym świecie, że musi być pomału coś innego. Żeby ja pomau wypierać i zastępwować czymś innym.

-- 08 sty 2014, 23:22 --

neon, Siema jak tam leci???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, hej masz pomysł czym ją zastąpić?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Luzik, a u Ciebie? byłeś na tym spotkaniu?

-- 08 sty 2014, 22:25 --

wieslawpas, No i luzik, to pierwsze sygnały, że idziesz w dobrym kierunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, co jest?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Najważniejsze, że ruszyło. Zawsze możesz dodatkowo inną terapie wziąć, kasy masz jak lodu, to no problem dla Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spadam kochani buziaki :papa:

dobrej nocy

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Neon wstaw sobie coś bardziej optymistycznego do stopki :)

-- 08 sty 2014, 23:40 --

Jedno zdaniu mi utkwilo w pamieci. "jak bedzie pan rozmawial z ludzmi na forum co im pomogło w nerwicy, niech pan nie pyta o leki tylko jakich zmian dokonali w życiu".

-- 08 sty 2014, 23:44 --

neon, Poszedl bym na dodatkowa, ale wiesz jak jest. Jak powiesz ze gdzieś chodzisz na terapie to każa Ci wybierać, albo tamta terapia albo u mnie. A ja nie mam sily na zmiane terapii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.