Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nova_2013,

"tnij komara" idź spać

"jestes lemingiem" jesteś głupcem

"przykleic liscia" wydaje mi się ze to może być- dać komuś w twarz :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, Dużo rozmów, dawno chyba tak nie było ^^

Dzięki za sugestie filmu, już mi się podoba strona tytułowa, hachiko musi być cool.

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko mnie drażni zwłaszcza psiaki absorbujące. Czekam aż pójdą spać. A tak ogólnie to jestem zła i nawet nie wiem co co mi chodzi, ale pobiłabym kogoś albo siebie okaleczyła.

-- 08 sty 2014, 21:45 --

nerwosol-men, ja herbaty nie lubię, ale mam inkę i isę przerzucę

-- 08 sty 2014, 21:45 --

Ahma, cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, czas na miłość - byłam w kinie, podobał mi się :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, ja też ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, Dobre filmy mają magię. Ostatnio oglądałem Rambo, chyba była to pierwsza część. Za dziecka to zadowolony bo karabiny, bo strzelanie. Ale teraz jak oglądałem to ponownie, to scena jak rambo gada ze swoim byłym przełożonym o wojnie w wietnamie, i te łzy,ta tragedia, i ta historia wietnasmska, nagle to ja stałem się Rambo i zaczęłem płakać, byłem rozbity hahaha :D

Mocna scena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja nie mam canal plus ale hbo i inne mam i www.zalukaj.tv i torrenty :P i kino

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, Dokładnie :D mnie tak powtórne obejrzenie Rambo porobiło, że od razu ściągnąłem sobie szklaną pułapkę :D

-- 08 sty 2014, 22:04 --

gosiulek, Grzeszysz, oj grzeszysz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.