Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, szybko jeśli wszystko ładnie będzie się goi, a jak nie to pojadę z nią do weta póki nie ma takiej potrzeby

-- 31 gru 2013, 14:26 --

A pseudohalucynacje?????

-- 31 gru 2013, 15:07 --

A pseudohalucynacje?????

Omamy rzekome, pseudohalucynacje, omamy psychiczne – zaburzenie spostrzegania, polegające na osądzie realizującym istnienia doznania zmysłowego (obrazu, dźwięku) bez rzeczywistego bodźca, przy czym osoba doznająca omamu rzekomego umiejscawia spostrzeżenie zmysłowe w przestrzeni niewłaściwej dla danego zmysłu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, Jesteś spoko ;) Ja też lubie ludzi, tylko nie bardzo odnajduje się w relacjach z nimi. Zawsze jak byłem w jakimś większym gronie ludzi,to zaczynały się manipulacje, próby wpływania i gry. Dlatego lubie z kimś pogadać, ale nie nawiązuje jakiś głębszych relacji. Najlepiej to znaleźć jakąś fajną kobitę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge przeprosić Candy za to okreslenie

ale chcesz przeprosić? Uważasz że płatek róży postąpiła okej czy nie? Jeśli okej to za co masz przepraszać? I dlaczego w ogóle to Ty masz przepraszać za kogoś innego?

-- 31 gru 2013, 16:18 --

Nie stawiaj mnie w sytuacji Candy albo Płatek bo to nie fair.

Stawiam Cię w Twojej sytuacji, ciekawe czy ją rozumiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge przeprosić Candy za to okreslenie

ale chcesz przeprosić? Uważasz że płatek róży postąpiła okej czy nie? Jeśli okej to za co masz przepraszać? I dlaczego w ogóle to Ty masz przepraszać za kogoś innego?

-- 31 gru 2013, 16:18 --

Nie stawiaj mnie w sytuacji Candy albo Płatek bo to nie fair.

Stawiam Cię w Twojej sytuacji, ciekawe czy ją rozumiesz.

Nie uważam że Płatek postąpiła okej, tak samo nie wiem czy Candy postąpiła ok oceniając Płatka. Przepraszam, bo czuje się stroną w tym konflikcie i biore część odpowiedzialności na siebie. Tobie Candy jest bliższa, więc słusznie jej bronisz, dla mnie bliższy jest Płatek, bo wyciągnęła mnie z depresji i wspiera jak tylko sie da, wtedy miała gorszy dzień. Zanim poznałem Płatka nie potrafiłem nawet rozmawiać przez telefon, potem to sie zmieniło. Nie jestem pod pantoflem bo nie łączy nas żadna poważniejsza relacja, w przyjaźni nie ma pantoflarzy.

Ja chce skonczyć ten temat, żeby został w starym roku, żeby nowy był lepszy i przyjemniejszy i mam nadzieje że zaproszenie na 04 01 jest aktualne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.