Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, jakąś inną specjalizacje też widać ? :D mam jeszcze dwie hehehe :D

-- 06 gru 2013, 19:59 --

nerwosol-men, ptaszka? eee to gardlem by wyszedl , nawet tym glebokim :D

zgubiłam wątek w tych ptaszkach :D

nerwosol - men, dzik jest rzeczywiscie smaczny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, robie to co wy dokladnie, a socjologi nie lubiłam, przynajmniej nie w teorii - mam uraz wręcz do socjologii po egzaminie z malych i wielkich struktur społecznych :D

hania33, psychiatria haha... bardziej nerwicatria :D bo w tym to mam trochę wiedzy i właśnie zamierzam zrobić sobie prezent i kupić jakąś książkę. Podobno K. Horney fajnie pisze o nerwicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja czytalam książke, która mnie zaskoczyła kiedyś bo były w niej wszystkie moje objawy, nawet te któóre uważałam za dziwne i na pewno nie nerwicowe... a książke miała tytuł Strach i lęk paniczny. R. Bakera.

A co do tych odczuć mam podobnie, czasem czuję, że wszystko już mogę a czasem nerwica łapie mnie w swoje sidła i tez momentami mam wrażenie, że jestem depresyjną osobą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja czytalam książke, która mnie zaskoczyła kiedyś bo były w niej wszystkie moje objawy, nawet te któóre uważałam za dziwne i na pewno nie nerwicowe... a książke miała tytuł Strach i lęk paniczny. R. Bakera.

A co do tych odczuć mam podobnie, czasem czuję, że wszystko już mogę a czasem nerwica łapie mnie w swoje sidła i tez momentami mam wrażenie, że jestem depresyjną osobą...

Też często myślę, że złapałem boga za nogi, by następnie zjechać kolejką w dół. Rollercoster, a tak w ogóle to bym się przejechał tą szaloną kolejką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ni jeden lekarz stwierdzil nerwice lękowa z atakami paniki a drugi depresje..

No i jak po takich doświadczeniach zaufać lekarzom? Pewnie z lekami podobnie postępują..

Słyszałem także, że chemioterapia nic nie daje, ale chemie trzeba brać, przynajmniej ze względu na to, żeby...... nie podważyć autorytetu lekarza...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.