Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile macie wzrostu

Gość Anna Maria

Ile macie wzrostu  

92 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile macie wzrostu

• > 160
      9
    • 160-163
      10
    • 164-168
      14
    • 169-173
      15
    • 174-177
      7
    • 177-180
      8
    • 181-185
      13
    • 186-190
      8
    • 8

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wzrostu 185cm, czyli trochę więcej niź Glenn Danzig. Ale Glenn i tak kopie dupsko od dwudziestu lat i jeszcze troche.

-- 03 paź 2013, 02:27 --

Sorry, pomyliłem się - Glenn Danzig kopie dupska już od 30 lat!

paroksetyna 40mg

mianseryna 60mg

amisulpryd 200mg

RIP Robin Williams (1951-2014)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w dowodzie mam 170 a faktycznie 163 :) ale trochę zmalałam przez krzywy kręgosłup

no to nieźle nakłamałaś, wątpię żebyś aż tak zmalała ;) ciekawe jaka średnia różnica byłaby pomiędzy dowodowym a faktycznym wzrostem pewnie z kilka cm by było. Wiem że z penisami to 3 cm różnicy średnio między deklarowanymi a faktycznymi pomiarami było( deklarowali 17,5 a wyszło 14,5)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmierzyłam przed chwilą: 172 cm i tak też w dowodzie :mrgreen:

w końcu ktoś nie kłamie, wiem że kilkanaście lat temu średni wzrost polskiego poborowego wnosił 177,5 cm a jak się czyta fora lub słyszy to ile mają faceci to prawie wszyscy ponad 180 cm, jak to możliwe. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmierzyłam przed chwilą: 172 cm i tak też w dowodzie :mrgreen:

w końcu ktoś nie kłamie, wiem że kilkanaście lat temu średni wzrost polskiego poborowego wnosił 177,5 cm a jak się czyta fora lub słyszy to ile mają faceci to prawie wszyscy ponad 180 cm, jak to możliwe. ;)

No bo właściwie po co kłamać w dowodzie. Ja sama zapomniałam co mam tam napisane a co dopiero ktoś będzie na to zwracał uwagę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sklamalem (nieswiadomie) w dowodze, mam 183, a pozniej juz siostra mnie mierzyla i bylo 187. ludzie to klamcy, co poradzic :bezradny: . poza tym, moze tez jest tak, ze ci faceci ponizej 180 sa mniej sklonni afiszowac sie tym faktem (nawet w internecie), chyba, ze w temacie typu "a ja jestem niski, zadna mnie nie zechce :why: ".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sklamalem (nieswiadomie) w dowodze, mam 183, a pozniej juz siostra mnie mierzyla i bylo 187. ludzie to klamcy, co poradzic :bezradny: . poza tym, moze tez jest tak, ze ci faceci ponizej 180 sa mniej sklonni afiszowac sie tym faktem (nawet w internecie), chyba, ze w temacie typu "a ja jestem niski, zadna mnie nie zechce :why: ".

Zawsze uważałem że akurat wzrost ma tu najmniej do rzeczy w kwestii typowego bojcenia o którym mówisz :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

173,174. Zaznaczyłam opcję 4 na upartego

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi