Skocz do zawartości
Nerwica.com

Najlepszy operator komórkowy

( Dean )^2

Rekomendowane odpowiedzi

A play ma zasięg 4g i działa na nadajnikach wszystkich operatorów i własnych. :P

Nie wszystkich . T-mobile zakazane .

О белые розы ,что с ними сделал снег и морозы ... Don't worry ,be happy ...Всё будет хорошо ...it's a beautiful life .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A play ma zasięg 4g i działa na nadajnikach wszystkich operatorów i własnych. :P

Nie wszystkich . T-mobile zakazane .

Nie miałem tego świadomości, dzięki za uświadomienie.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo T mobile konkuruje z Playem i chce go wygryść z rynku. Jak się dzwoni z T mobile na Playa to są droższe rozmowy niż do innych sieci.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się dzwoni z Plusa do Play to też rozmowa jest droższa .72 gr zamiast 29 jak w przypadku do Orange lub T-mobile..

О белые розы ,что с ними сделал снег и морозы ... Don't worry ,be happy ...Всё будет хорошо ...it's a beautiful life .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepne sie pod pytanie,może ktoś wie która z sieci komórkowych ma najlepszy zasięg internetu na tzw zadupiach?

Ja mam numery w plusie i w t-mobile. I plus ma zasięg prawie zawsze i w porównaniu do t-mobile dużo lepszy.

Niestety na tym się chyba plusy tej sieci kończą.

Ostatnio mi dręczą duszę o przedłużenie umowy w miksie, ale też zaczynam o zmianie sieci myśleć...

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaufałem na kolejne 2 lata orendżom.

Liczę że nowy telefon będzie się lepiej spisywał (zasięg netu mobilnego) niż obecny,zwłaszcza na tzw zadupiach.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaufałem na kolejne 2 lata orendżom.

Liczę że nowy telefon będzie się lepiej spisywał (zasięg netu mobilnego) niż obecny,zwłaszcza na tzw zadupiach.

Ja bym nie zaufał orendżom, brat ma i w domu ma problem z zasięgiem, musi wyjść na balkon :lol: Dodam, że nie mieszkam na jakimś totalnym zadupiu

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie mam w Orenge. Na umowę na dwa lata. Mam zniżkę bo mam Neostradę, więc nawet się opłaca. Spodobała mi się ta firma. Fachowa obsługa i bez jakiegoś naciągania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, jako tako pomarańcze wcurwiły mnie tylko jeśli chodzi o net mobilny,ale to może wina zadupia,dzwonić to i tak prawie nic nie dzwonie :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi