Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy nie pogodzę się z faktem, że tylko dlatego iż jestem brzydki nie mam dziewczyny i moje starania kończą się nie powodzeniami. Nie pogodzę się , bo na to nie ma alternatywy. Nie da się zastąpić tego pragnienia czymś innym nie da się tej pustki, a zarazem bólu wyplenić: książkami, filmami, pracą. Niestety to zupełnie inny poziom potrzeb.

wobec tego brzydotę trzeba usunąć z brzydalem.nie da się usunąć brzydoty z brzydala.życie to nie film "mucha2".

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe zaraz zaraz? Grają Makbeta?

Szekspir to mój ukochany...<3

A mnie nikt nie chce bo jestem za ładna i boją się do mnie podejść :lol:

Owsik, też mi źle no....

Nie mówię abyś przestał się źle czuć, aby na siłę zmienić Twoje uczucia.

Jakby co to CIę rozumiem i wiem co czujesz i też tak mam i przynajmniej wiedz , że nei jesteś sam w byciu smutnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsik a jak zęby mądrości cie rozbilą to co zrobisz?wyrwiesz czy przeleczysz kanałowo?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nikt nie chce bo jestem za ładna i boją się do mnie podejść

O, to jest dobry materiał na nowy wątek: "Moja nieziemska uroda" lub "Jestem zbyt ładna/y". ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myjesz się?

a kto podczas masturbacji myśli o higienie intymnej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myjesz się?

a kto podczas masturbacji myśli o higienie intymnej?

ja

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą woda i mydło nie zabije bakterii.jeśli higiena intymna ma być czasowo skuteczna należy używać podchlorynu sodu,jodyny,wody utlenionej,ozonu,rywanolu,lizolu lub fenolu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że zawsze będę sam , bo żadnej kobiecie się fizycznie nie podobam. Mam dziś strasznego doła. Czy naprawdę chcę tak dużo,bo pragnę mieć dziewczynę?Jak się pogodzić z tym, że nie mam dziewczyny tylko dlatego, że jestem brzydki i przy tym jednocześnie czuć się spełnionym i szczęśliwym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą woda i mydło nie zabije bakterii.jeśli higiena intymna ma być czasowo skuteczna należy używać podchlorynu sodu,jodyny,wody utlenionej,ozonu,rywanolu,lizolu lub fenolu.

f15b6271af81.gif

Wiem, że zawsze będę sam , bo żadnej kobiecie się fizycznie nie podobam. Mam dziś strasznego doła. Czy naprawdę chcę tak dużo,bo pragnę mieć dziewczynę?

Nie, to nie jest tak dużo.

Jak się pogodzić z tym, że nie mam dziewczyny tylko dlatego, że jestem brzydki i przy tym jednocześnie czuć się spełnionym i szczęśliwym?

Ty się z tym nie pogodzisz, bo dla Ciebie nie ma "zastępstwa" dla bycia z kobietą. Nigdy też nie będziesz szczęśliwy bez kobiety/związku. Wszelkie opcje pomocy i doradzenia Ci zostały wyczerpane w tym wątku. Niestety, przez swój wygląd, wzrost i dość pesymistyczne nastawienie do świata nie ma przed Tobą świetlanej przyszłości... Taki lajf... :bezradny:

comment_taME9tyXOqmoPlidm0y9Y1SavHxYiosJ.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Christina, ja polecam sertralinę, dawka od 100mg elegancko sterylizuje. Z tym że Owsikowi nie zależy tak bardzo na sferze seksualnej, tylko na poczuciu bycia kochanym, akceptowanym, przytulanym... On jest po prostu samotny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychotropka to niech owsik pojdzie po raz wtóry na strzelnice.tam go tak przytulą że mu wyjdzie bokiem.ale żeby to przytulenie było ostrym śmieciem pamięciowym którego poruszenie spowoduje dalsze mentalne obrażenia owsik by musiał być pasjonatą broni i zagorzałym wyznawcą miłości do balistyki.musiało by też go przytulić nie z gruszki ni z pietruszki kilku nieznajomych ludzi tego samego koloru oczu.musiałby też zaglądać za plecy przytulaczy i zauważyć że ci którzy to widzą cisną beke z niego no i w dzieciństwie ojciec powinien zawsze go walić w łeb kiedy chce sie do niego przytulićwtedy widać bezsens przytulania które nic nie rozwiązuje jak na dłoni.ale z jego postów wynika że niema żadnych pasji.ma tylko zle w głowie,ogromny popęd seksualny i potrzeby oksytocynowego zamulenia celem chwilowego odcięcia sie od rzeczywistości.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychotropka to niech owsik pojdzie po raz wtóry na strzelnice.tam go tak przytulą że mu wyjdzie bokiem.ale żeby to przytulenie było ostrym śmieciem pamięciowym którego poruszenie powoduje dalsze mentalne obrażenia owsik by musiał być pasjonatą broni i zagorzałym wyznawcą miłości do balistyki.musiało by też go przytulić nie z gruszki ni z pietruszki kilku nieznajomych ludzi tego samego koloru oczu.ale z jego postów wynika że niema żadnych pasji.ma tylko zle w głowie,ogromny popęd seksualny i potrzeby oksytocynowego zamulenia celem chwilowego odcięcia sie od rzeczywistości.

63641.gif?st=AEuohMjr2LFARVcZ0f1MTA&e=1449238145

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama sfera seksualna nie ma za dużo wspólnego z samotnością, bo można chodzić do burdelu... :P

można iśc do burdelu,można walić konia,można pozbyć sie jąder,można brać cyproteron.który wariant jest narwydajniejszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, hmm... mnie osobiście chodzenie do burdeli obrzydza, masturbować się nie umiem >, jajników pozbywać bym się nie chciała, bo a nóż kiedyś zechcę być mamą, nie wiem co to cyprotern, dlatego ja wybrałabym lek na libido. Ale sęk w tym, że nie znam leku na samotność. Ten ból ciężko stłumić i wiem coś na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.