Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie ja was prosiłem tylko oto. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak pogodzić się z własną brzydotom z tym, że zawsze będę nie w typie dla kobiet. Na pewno nie oto co mam zmienić w swoim wyglądzie. khaleesi czy z takim wyglądem jak na tej fotografii, którą określasz, ze nie jest źle była byś w stanie się ze mną umówić? I bardzo proszę o usunięcie tej fotki.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

satinela, to ten w tej niebieskiej bluzie jest?

-- 18 wrz 2013, 17:51 --

to brunet w nieb bluzie tak? :evil:

-- 18 wrz 2013, 18:04 --

a już mam ok okularnik jak Peter Parker wyglądasz :lol:

nie jest źle :D

-- 18 wrz 2013, 18:06 --

brzydki?

a co ten ma powiedzieć? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejrzałam foty i mysle,ze grubo przesadzasz- zwalasz nieporadnosc związkową na wygląd, ale dla mnie to raczej wygladasz na narcyza.

uwazam, ze masz okropny styl ubierania sie, niedobrana fryzurę i tragiczne okulary. zmień sobie na inne albo kup soczewki. jak dla mnie to jestes niezadbany, a siedzisz i kwękasz zeby Ci manna z nieba spadla. Co Ty mozesz dac kobiecie? zamkniesz ja w zlotej klatce, bo zawsze beda piekniejsi? czy bedziesz wymagal zeby bezgranicznie i bezinteresownie Cie uwielbiala? zwiazek to nie sielanka jak sobie wyobrazasz i nie rozwiaze Twoich problemów.

i sorry, ale przez portale randkowe nikt normalny nie szuka partnera.problem lezy w Twoim podejsciu i byc moze osobowosci.

-- 18 wrz 2013, 17:14 --

kocham Predatora! za charrrakter! mogłabym wyjsc za niego i zostać Predatorką!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.