Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

moje specjalistki a mzoe znacie jakies dobre ziolka aby usprawnic prace watroby i trzustki ha??

Martuś, nie mam pojęcia, wybierz się do ziołowego, Pani Zielarka zapewne doradzi Ci bezbłednie co sobie zakupić ażeby zacna trzustka i wątróbka zaczęły pracować bez zarzutu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie napierdalaja dzisaj wszystkie miesnie, plecy, rece najgorzej! NIE MOGE W LOKCIACH ZGINAC, I SZyja i barki :((( masakra jakas, i mi ta syzja tak trzeszczy... pewnie kuźwa strosc anie bolerioza :D... teoretycnie 30% kleszczy przenosi bolerioze..... i to ze cie ugryzie akurat ten to i tak szansa 50/50 ze ja sie dostanie.... ja nie mialam nigdy kleszcza, poza tmy strzepnietym znogi, ale nie ugryzl... nawet chyba zdehcniety byl xD.... rumienia tym bardziej..... a skoro wbitego kleszcza nie mialam, to chyba tak jakbym zaszla w ciaze przez "zanieczyszczona" wode w basenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:**************** hey Kochani

Ranek dramat , ale nic to zaciskam zeby i biore ta sertre znow.

Tylko zjem sniadanie na ktore nie mam ochoty.

Slonce piekne .

Jak mi sie nie poprawi po tym leku to juz nie wiem . :hide: :hide: Nie mam wtedy juz na siebie pomyslu.

Wczoraj u sasiadki czulam sie dobrze , nie mialam ani dola ani lęku , smialam sie ze u niej zamieszkam :D tylko ktoby chcial taka marude ????? u siebie goscic :D

-- 21 mar 2014, 10:12 --

scarlett33, esseliv moze? To jest dobre na wartobe a na trzustke sa dobre jej enzymy neopankratinum , mialam to zapisane bo kiedys mialam po braniu lekow na endo po operacji jakies zle wyniki enzymow trzustkowych i to dostalam a mozna to kupic i bez recepty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejjjjj :papa:

platek rozy dzieki kochana poszukam tych rzeczy o ktorych piszesz....a te enzymy bez recepty mowisz??zajdam te osropest palmisty jets super na watrobe...

ja tez ranek kiepski jak zawsze nic nowego(((:

macie tak ze np ktos przychodzi albo wy do kogos ludzie sie ciesza wy niby tez;)a w glowie jazda.....jezu chora jezu....itd

swedzenie biegunka i juz mam jazda z trzustka((:a wcz odebralam usg brzusia ze wszystko ok,..no i ja jestem normalna!!!!!!!?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to tez sie zastanawialam czy czegos z wątroba nie mam :) bo juz od wielu miesiecy, jak cos wypilam troche alkoholu (nawet niewielkie ilosci) to strasznie sie meczylam, jakbym wypila nie wiadomo ile. Moze tez cos z watroba nie tak, nie przerabia alkoholu i dochodzi do zatrucia jakiegos...

No a dzisiaj bolerka króluje :))) U nas to chociaz nigdy nudno nie jest, nie dziewczyny? :P

Ojejku ja też to mam, ale nie podejrzewałam nigdy wątroby. Kilka miesięcy temu robiłam próby i wyszły ok. Czytałam natomiast, że borelioza daje taki objaw.. po wypiciu troszeczkę człowiek się czuje jakby pół litra trzepnął.

-- 21 mar 2014, 12:51 --

Co do chorób odkleszczowych.

Mój pies ma babeszjozę. Zaczęło się przedwczoraj.. prawie w ogóle nie mogła chodzić. Jak tak na nią popatrzyłam jak jej się nogi plączą od razu widziałam siebie i już planuję kiedy pójdę na western blot. W każdym razie leczenie trwa 3 dni, diagnoza 5 minut.. zbadali na miejscu krew, brzuch i węzły chłonne.. jakby ludzi też nie mogli tak szybko diagnozować i leczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

evvelinka, o kurde, serio z tym alkoholem i bolerką? No ladnie... :-/ ale co, Ty tez sie jeszcze nie badalas na bolerioze?

Ehh no wszystko pasuje jak nic!!! Tylko kleszcza nie mialam, ale po pierwsze moze mialam - a nie zauwazylam. A po drugie, to chyba tez moze byc od jakiegos komara czy muszek :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylam ze jest ze mna coraz gorzej. Tak sie zakrecilam w swoich lekach. Wyslalam maila di gina z wynikiem i pytaniem czy zzapsize mnie na lapariskopie a on mi piszse ze: wynik nie ptwierdza endometriozy ani nowotworu ale wieczorem zajrzy do mojej kartoteki i napisze mi maila co robimy. No i nie wiem jak to rozumiec...koles nie ma swiadomosci ze napisal to do osoby z nerwica lekowa...to po cholera ja robilam ten marker i sie stresowalam??? Kurde niec mnie pociachaja i sprawdza czy ta cholera endometrioza mi siedzi tam czy nie. Chce wiedziec na czym stoje. Z tego wszystkiego wymiotowalam i poryczalam sie w pracy. Jak mozna miec tak chora glowe??? :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, Kochana moja :*************tulam Cie goraco , nie zaadreczaj sie , moze to ta inna torbiel. Spokojnie umow sie na wizyte do gina i spokojnie o wszytsko wypytaj.

Spisz na kartezce wszelkie pytani i niech Ci na kazde odpowie zebys byla spokojniejsza:*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wiem kochana ale ja nie panuje ostatnio nad lekami. Przejely nade mna kontrole i mysle o najgorszym nawet juz nie o endo. Cholera jedno glupie zdanie i grzebanie w imternecie i jest zle. Wlasnie wracam do domu glowa mi peka, jest mi niedobrze i chece mi sie beczec a pidalam ci dzisiaj ze rzadko placze. Jeszcze chlopak mojej kumpeli dowiedzial sie ze sie lecze i z dupt wyjezdza mi z tekstem ze jestem wariatka. No cholera jasna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi