Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Btw napisałem wczoraj do Den'a Yakovlev (https://www.facebook.com/Den14Yakovlev) z zapytaniem o koszty i termin, ciekawe czy mi w ogóle odpisze.

A zaraz napiszę do Samohina... :smile: Chociaż już znam orientacyjne koszty, chcę się tylko upewnić.

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzam sie do jakiegos covera bardzo malego, starego napisu na ramieniu, ale tym razem chcialabym zaszalec i walnac sobie na cale ramie plus przedramie, ale to ma byc art a nie dziara spod celi.

Jak dotad nie trafilam na to, co mogloby mi sie spodobac. Jak fajne, to za bardzo rozbudowane a nie chce przeginac.

Zastanawiam sie nad pojedynczymi piorami - zadnych napisow, memoriali itp

http://c.wrzuta.pl/wi4311/ec4b2fea0020ae054fcfc1fe/tattoos-feather-quote-tattoo-picture-by-sweetrevenge791-h-t-tattoodonkey.com_1

http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2013/032/1/6/feather_tattoo____by_graynd-d5tg5zv.jpg

Et caetera, et caetera ad mortem defecatum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aardvark3, najprościej będzie jak pójdziesz do studia zapytać co oni mogą z tym zrobić itp ;)

-- 05 sty 2014, 14:34 --

Rękaw w stylu Gigera (coś ala biomechanika) od Domina

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mi źleeee, tatuaże powinni robić od ręki, parę miesięcy czekania to stanowczo za długo, ktoś powinien otworzyć salon pomocy dla ludzi z depresją, żeby mogli iść się podziabać i poczuć się lepiej.

vel veganka

spotkam się we Wrocławiu, kto chętny proszę o pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka tattoo w stylówce, która mi się bardzo marzy :105:

927e9e2bc27f87f929941ea2967635ad.jpg

24082bd36af2f0951e97a1d04bc3e94d.jpg

84b5edc51447363d60fa341af7ac1c0d.jpg

chyba czas najwyższy odkładać oszczędności do świnki-skarbonki :pirate:

dwa lata temu zrobiłam sobie pierwszy tatuaż, a już czuję że mam ochotę na kolejne :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie ta sowa też całkiem zacna :twisted:

dcdf99b621f64d8ba66968e27664d193.jpg

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, niestety panienki nie znam, bo znalezione przypadkiem, ale gromadzę zdjęcia ciekawych tatuaży, może przyda się jakaś inspiracja :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, mam wolne drugie udo/biodro, żebra, plecy, tak żeby nie przeszkadzało w znalezieniu dobrej pracy u żeby rodzina nie wydziedziczyła, bo o pierwszym tattoo jeszcze nie wiedzą :mhm::pirate:

a2dcb2e3d32f32f6dfda06e0cb62bf93.jpg

1fe71535d619f49a8a3fa63c977949ab.jpg

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Zawsze można powiedzieć w pracy że ręka spłonęła i musisz nosić zakrytą :mrgreen: bo nikt nie chcę blizn oglądać :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ewentualnie znaleźć pracę gdzie Twój artystyczny i awangardowy wygląd nie robi problemu :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi