Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

no proste, mamy gości (tak w skrócie) i nie możemy w ten weekend nigdzie wyjechać

A co do terminów to mi osobiście pasują prawie wszystkie ale z Candy będzie ciężko bo w wakacje pracuje przez cały tydzień zazwyczaj i ciężko się jej wyrwać z domu.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, no, ale 22-gi lipiec to poniedziałek. Mogę zorganizować od poniedziałku, nie od soboty 20-tego. A Candy niech tyle nie pracuje bo się zapracuje.

Porozmawiaj ze swoją długonogą Królewną i zapytaj czy w ogóle jest chętna. Zlot może być 4-5-dniowy, jak ostatni w Sulejowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, no, ale 22-gi lipiec to poniedziałek. Mogę zorganizować od poniedziałku, nie od soboty 20-tego. A Candy niech tyle nie pracuje bo się zapracuje.

Ale to nic nie da, bo po pierwsze Candy pracuje tak samo w tygodniu jak i w weekendy, a po drugie ja pracuję we wtorki też więc tym bardziej nie mogę.

Candy do przepracowania się to akurat daleko 8)

-- 02 lip 2013, 00:06 --

Porozmawiaj ze swoją długonogą Królewną i zapytaj czy w ogóle jest chętna. Zlot może być 4-5-dniowy, jak ostatni w Sulejowie.

Zaraz jej powiem.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co tu jest nie do zrozumienia. *Monika*, zaproponowała zorganizowanie zlotu 20 lipca i prosi chętnych o zgłaszanie się. Ja natomiast nie wiem gdzie to ma się odbyć dokładnie (Toruń, W-wa, czy gdzieś indziej). Pewnie to by zależało od głosu większości chętnych, nie wiem. Mam takie pytanie, czy ta data jest sztywna i ostateczna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, właśnie o to chodzi rotten soul :D

Data nie jest sztywna.

A miejsce, okolice Torunia.

O, w takim razie może i ja bym się przyłączył. Mogę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

davin, musisz się stawić na komisji , to ona zdecyduje czy możesz przyjechać :P

-- 03 lip 2013, 00:19 --

bo jak miałabym się rozebrać do stroju kąpielowego to odpada, jestem zbyt gruba i brzydka.

zawsze wyolbrzymia , jak to kobieta :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warunek konieczny: Każdy musi mieć ze sobą podstemplowaną książeczkę zdrowia, w której jasno jest określona jego przypadłość przez biegłego psychiatrę. "Normalsi" wstępu nie mają. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo jak miałabym się rozebrać do stroju kąpielowego to odpada, jestem zbyt gruba i brzydka.

zawsze wyolbrzymia , jak to kobieta :P

Akurat to prawda, uwierz.

Poza tym mam jeszcze z dzieciństwa niestety pełno blizn, nawet ostatnio niestety miałam zabieg chirurgiczny na nodze i teraz t już nigdy się przy nikim nie rozbiorę.

-- 03 lip 2013, 00:26 --

także jeśli macie zamiar się pochlapać -to ja odpadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.