Skocz do zawartości
Nerwica.com

ZLOT "Świry na Majówkę" 01-05 Maja 2013 WARMIA I MAZURY

halenore

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie pisze na 50%, bo nie wiem jak bede miała z pracą, a przyznam, że z chęcią bym sie z Wami zobaczyła, zwłaszcza, że na żadnym zlocie jeszcze nie byłam :D

Calineczka jestem tez ze śląska wiec jak coś, możemy jechac razem pociągiem :D

Ja jestem z małopolski,ale jeśli miasto gdzieś niedaleko Krk czy Bielska czy któreś z tych - mogę się przyłączyć do ekipy jadącej PKP od biedy :mrgreen:

ejj, ktoś musi jechać ze mną i mnie pilnować, bo jak mnie w pociągu zamkną na kilka godzin to będę bankowo świrować, więc uprzedzam :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie pisze na 50%, bo nie wiem jak bede miała z pracą, a przyznam, że z chęcią bym sie z Wami zobaczyła, zwłaszcza, że na żadnym zlocie jeszcze nie byłam :D

Calineczka jestem tez ze śląska wiec jak coś, możemy jechac razem pociągiem :D

Ja jestem z małopolski,ale jeśli miasto gdzieś niedaleko Krk czy Bielska czy któreś z tych - mogę się przyłączyć do ekipy jadącej PKP od biedy :mrgreen:

ejj, ktoś musi jechać ze mną i mnie pilnować, bo jak mnie w pociągu zamkną na kilka godzin to będę bankowo świrować, więc uprzedzam :lol:

Od biedy cię przypilnujemy,spokojnie :P

Tylko skąd wyjeżdżasz ewentualnie ?BB?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, z BB lub Katowic :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Z bb niema problemu godzina,wsiadam w busa i jestem,do katowic bym musiał dojechać jakoś ale pewnie też by się dało.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Technicznie to na trzy dni- np. przyjechac 02.05, zostac 03.05 i wrocic 04.05.

Termin proponowany przez Madzioszkę jest ok.

Według moich wyliczeń wyszłoby coś w granicach 30-35 zyla za dobę. Niemniej czekam na częśc odpowiedzi w sprawie cenników.

OW Bajka to piękne miejsce. Tylko muszę najpierw przetestować dojazd, bo trochę w krzaczorach. Dojazd do Starych Jabłonek jest prosty jak rowek w dupsku.

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, z BB lub Katowic :D

Ja bym jechała z Katowic, bo do BB musiałabym sie cofać sporo, także jakbyscie niemieli nic przeciwko to moglibysmy wyruszyc z Katosów ;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. halenore

2. jaskolka83 - bankowo :)

3. Shroom

4. Candy

5. Monk.2000 - 50%

6. sloik - 50%

7. slow motion

8. Dark Passenger/Mad

9. Calineczka - 50 %

10. Kestrel - 50%

11. Poznac siebie

12. Sławcio

13. ladywind - 50 %

14. rosomak86 - 50%

15. Carlos -?%

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słaby88, my tez nikomu krzywdy nie robimy ;) i wiekszosc z nas jest aspoleczna a dobrze czujemy sie jedynie w swoim towarzystwie aspolecznikow

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. halenore

2. jaskolka83 - bankowo :)

3. Shroom

4. Candy

5. Monk.2000 - 50%

6. sloik - 50%

7. slow motion

8. Dark Passenger/Mad

9. Calineczka - 50 %

10. Kestrel - 50%

11. Poznac siebie

12. Sławcio

13. ladywind - 50 %

14. rosomak86 - 50%

15. Carlos -?%

16. leasli 50 %

17. słaby88 50 %

słaby88, Uwierz, że i dla mnie jest to wyczyn, bo większe grupy to dla mnie stres, ale trzeba się przełamywać. Zresztą zlotowicze to sami fajni ludzie :smile:

Michuj, byś przyjechal w koncu :evil:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, dla mnie sama podróż będzie nie lada wyczynem :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, właśnie sprawdziłam, ode mnie to od 12 do 19 godzin jazdy pociągiem :shock:

PKP gwarantuje niezapomniane przeżycia :roll::mrgreen:muszę poszukać lepszych połączeń

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paulita, też jestem nowa, a chętnie bym się wybrała :D

jesteś może ze Śląska? :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paulita, ja chcę jechać, a zobaczymy jak się będę czuła, dla mnie dalekie podróże to koszmar :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumie Cię chodź ja akurat z tym problemu nie mam u mnie problem polega z odczuwalnymi dolegliwościami,przez które są lęki i natrętne myśli o śmierci,że umrę i opuszczę rodzinę :(

„Bóg nigdy nie daje duszy większego ciężaru niż jest ona w stanie unieść".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.