Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zrobić coś dobrego dla innych ludzi i dla społeczeństwa

Żydo-Komuna

Rekomendowane odpowiedzi

Myslaśłam ,że dopóki ludzie mają rodziców są dziećmi.. :shock:

mam rodzicow ale od dawna dzieckiem nie jestem :shock:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, ale ja nie wiem czemu tak - moim zdaniem - agresywnie rzucacie się do Silence_Sadness. Nie rozumiem od czego zaczęła się ta trwająca 4 kłótnie strona. Ona nawet nie napisała nic złego, ot tak wyraziła swoją opinię...

Czemu sobie nie odpuścicie? Ludzie, mało to kłótni mamy w sejmie, w życiu publicznym, aby jeszcze na forum dla osób zaburzonych sobie dowalać. No kurwa! :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Werty, nie martw się, gdyby silence sadness przeszkadzały nasze posty, to sama napisała - przeczytałaby i nie skomentowała. A że komentuje, to widać jej nie przeszkadzają. ^^

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, dzieckiem swoich rodziców zawsze się jest bez względu na wiek .

W cesarskich Chinach tak uważali, dlatego siwobrody staruszek musiał być ślepo posłuszny woli jeszcze starszego siwobrodego staruszka, bo w końcu dzieci muszą byc posłuszne rodzicom. ;-)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cesarskich Chinach tak uważali, dlatego siwobrody staruszek musiał być ślepo posłuszny woli jeszcze starszego siwobrodego staruszka, bo w końcu dzieci muszą byc posłuszne rodzicom. ;-)

Może ślepe posłuszeństwo do starych (jak to ma miejsce w Azji) bywa chore, to jednak nie wiem dlaczego nie miałbym sugerować się tym co mi mówią moi rodzice czy ogólnie starsi ode mnie. Żyją dłużej, a więc są mądrzejsi o te lata, które przeżyli. Mam 23 lata i nie wstydzę się zasugerować dobrą radą kogoś starszego (nie znaczy, że robię jak mi mówią), wręcz przeciwnie, zawsze biorę je pod uwagę, bo ktoś kto radzi zawsze zasługuje na szacunek w moich oczach.

Tym bardziej, że życie pokazywało mi, iż zawsze rację mieli ludzie starsi mówiąc mi "lepiej zrób to", "nie rób tego", "przemyśl jeszcze"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jak bonus założy wątek , to panuje w nim żywa dyskusja :D komentarze są różne , czasem pozytywne , czasem negatywne , ale mimo wszystko zawsze jest jakieś zainteresowanie ... może bonus powinien zostać dziennikarzem społecznym ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 23 lata i nie wstydzę się zasugerować dobrą radą kogoś starszego

Ja mam 28 lat i nie wstydzę się zasugerować radą kogoś młodszego, nie tylko starszego. :)

Ale nie wiem, co to ma do bycia dzieckiem...

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwidoczniej to już koniec..

I tyle w tym temacie..

Wahata twardo upiera się przy swoim..

Koniec tej dyskusji..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, dzieckiem swoich rodziców zawsze się jest bez względu na wiek .

Svafa, no moje dziecko tez bedzie zawsze moim dzieckiem co nie przeszkadza byc jej rowniez mloda kobieta i dzieciece zachowania juz dawno ma za soba

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 28 lat i nie wstydzę się zasugerować radą kogoś młodszego,

Młodszego też trzeba posłuchać jak ma radę :smile: Ogólnie rad nie należy nigdy odrzucać pochopnie, w każdej można znaleźć to "coś".

Nie raz bywało tak, że miałem jakieś zmartwienie i słysząc pozornie nic nie znaczące słowa z czyiś ust, czy tam tv, radia potrafiło mnie olśnić. Momentalnie widziałem przed oczami rozwiązanie problemu :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, mysle, ze nie byloby calej tej dyskusji gdybys nie ciagnela tematu przez ostatnie 3 strony. Jak sama napisalas "nie pasuje? nie komentuj"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, weź nie zwalaj całej winy na mnie..

-- 28 gru 2012, 00:53 --

I gdyby reszta była taka mądra za jaką się ma , nie daliby sie sprowokować..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy jesteście siebie warci! :? Z wątku zrobił się jeden wielki offtop i kto jak kto, ale panie z moderacji powinny być szczególnie na to wyczulone, a nie jeszcze brnąć w ten zatarg i licytować się, po której stronie większy debilizm... A szkoda, bo bonus mniej lub bardziej świadomie poruszył arcyważny problem społeczny. :roll:;)

"Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć.Ale nie jesteśmy też martwi.Za długo pożerało mnie pragnienie, którego nie można zaspokoić.Za długo głodowałem, czekając na śmierć i nie umierając.Niczego nie czuję.Wiatru na mej twarzy, ani rozpryskującej się bryzy, ani ciepła kobiecego ciała."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregg1991, Bonus co chwilę porusza "arcyważny problem społeczny" i wszyscy doskonale wiedzą ,że tylko i wyłącznie po to aby pomarudzić, więc zapewniam Cię ,że offtop żadnej krzywdy mu nie zrobił. A panie z moderacji też są ludźmi i też mają prawo dać się sprowokować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi