Skocz do zawartości
Nerwica.com

Życie w Stanach Zjednoczonych.

Gość Bonus

Rekomendowane odpowiedzi

Ty nie będziesz mnie ustawiał, bo ja wiem jak mam pisać. Teraz mam uwagę do tych użytkowników, którzy nie daja mi tu spokoju: PRZESTAŃCIE SIĘ JUŻ MNIE CZEPIAĆ I TRZYMAJCIE SIĘ TEMATÓW! Ja proszę o to naprawdę po dobroci i łagodnie i ja bym posłuchał na waszym miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, że można się czasem posprzeczać, ale jak juz ktoś o kimś takie coś pisze i nie ma takiej pewności, to dobrze z nim nie jest. Gość sobie za dużo pozwolił, ale ja dałem mu za to naganę. Mam nadzieję, że to było ostani raz z jego strony...

-- 06 lis 2012, 20:26 --

Kto pisze głupoty? No chyba nie ja. Własnie chcę pisać o Stanach i trzymać się tematu, to ktoś ciagle się wpieprza do mnie! To jak mam normalnie pisać na temat, jak sami nie piszecie na temat? Na siebie popatrzcie? (zwracam sie tu tylko do niektórych, żeby nie było, że dotyczy to może wszystkich użytkowników).

Bonus kurwa nie wkurwiaj Mnie bo zaraz ciupage wyciągne , zarestrowałem sie tutaj 3 miesiące temu a ty napierdalasz w kółko to samo , wypierdol tą kasete w pizdu do żadych stanów nie jedziesz.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie są żadne groźby i nie mylmy tu pojęć. Ja wiem jak wyglądaja groźby. Nie pozwole sobie na takie traktowanie i już. Czy ktoś jeszcze napiszę coś o Stanach, czy może o Gruzji?

-- 06 lis 2012, 20:37 --

A co Cie to człowieku obchodzi? Trzymaj się swoich postów, a od moich się odwal!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bonus wypierdol tą kasete w pizdu do żadych stanów nie jedziesz.

zabraniasz koledze :D ?

Nie zabraniam , ale Jak wszyscy wyjadą to znowu sam zostanę. Nic innego tylko każdy chce wyjeżdzać z tego Kraju więc Jak ten Kraj ma funkcjonować. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, No tak zapomniałem o tym :D poza tym Bonus mnie nie lubi i tylko potwierdziłem jego przypuszczenia , że znajdują się tam niefajni ludzie :D

luk_dig, Znając życie skończyłoby się na tym , że by tylko o tym pisał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kluczową sprawą jest fakt, że oni się lubią między sobą, więc bardzo chętnie wujek ich przyjmował u siebie, natomiast ja też jestem z rodziny, ale mnie wujek nie lubi, nie ma do mnie sympatii, bo jest jakoś błędnie do mnie przekonany. Gdyby mnie lubił, to prawdopodobie już dawno mieszkałym w Stanach Zjednoczonych lub chociaż parę lat mieszkałbym tam. To wszystko zależy od dobrych chęci człowieka i od sympatii do kogoś.

fajne...ja też niby mam "rodzinę" w kanadzie której nie znam. nigdy ich nie widziałem na oczy i nie wiem jak sie nazywają,gdzie mieszkają.jaja jak semafory.owszem to jest głupie że kluczowa rolę odgrywają głównie dobre chęci a tego nie można kupić ani wypracować.trzeba sie tylko urodzić z ułatwieniem od natury.widzę nieraz że córka mieszkająca w irlandii kupuje bilety lotnicze matce,zaprasza na miesiące czasu,załatwia jej tam pracę i polskiego lekarza albo melduje na stałe.no słodkie do wyrzygania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

USA to dziki kraj i strzelaja na ulicach widziałam na filmie takim jednym,

-- 06 lis 2012, 21:37 --

Bonus, Ile człowieku można czytać , te wypociny Twoje nie długo bazie Ci wyrosną na rękach.

do

helen

nie razem bedziecie zbierać bazie tylko Ty bedziesz zbierac bazie z bonusa pod radomiem, apokaliptyczny widok opuszczone miasta i wsie i wy dwoje w świecie opuszczonych blokowisk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę się wtrącić, bo czegoś tu nie rozumiem.

Koleś ( Bonus), jest ewidentnie poryty ( ja również ) , a skoro to jest forum dla mniejszych lub większych psycholi to chyba On ma tu prawo do pisania bzdur.

Nie rozumiem tego zmasowanego ataku na Niego. Jakaś wielka koalicja antybonusowa.

To tak ,jakby zalogować się na forum dla uczniów szkoły podstawowej i "cisnąć" innym forumowiczom że są dziecinni....

Chcecie prowadzić dysputy łechtające Waszą inteligencję? To chyba pomyliliście fora.

Jest forum Mensa. Tam pokozakujcie.

A z braku lepszych argumentów czepianie się stylistyki czy ortografii jest żałosne.

Macie swojego chłopca do bicia. Za chwilę koleś nie wytrzyma prowokacji i dostanie bana.

A towarzystwo wzajemnej adoracji znajdzie sobie nowy cel....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie groźby? Chyba wam się coś pomyliło. Ostrzeżenie jest prawidłowe. Dajcie sobie juz z tym spokój i wypowiadajcie sie w temacie. Możecie to zrobić? Widzicie, że ja próbuję załagodzić sytuację? NIE CHCĘ ŻADNYCH SPIĘĆ TUTAJ, TYLKO CHCĘ WYPOWIEDZI NORMALNYCH!!! To wy cały czas atakujecie.

jak chcesz normalnych to idź na inne forum

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi