Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
media

Zespół PSSD-dysfunkcje seksualne spowodowane zażywaniem SSRI

Rekomendowane odpowiedzi

Prolaktyna (PRL) 8,19 ng/ ml 2,10 — 17,70

Progesteron (PGN) ↑ 1,93 ng/ ml 0,28 — 1,22

Estradiol (E2) 35,31 pg/ml 0,00 — 39,80

Testosteron (TTE) 577,7 ng/dl 164,9 — 753,4

Folikulotropina (FSH) 6,94 mIU/ml 1,40 — 18,10

Luteotropina (LH) 4,46 mIU/ml 1,50 — 9,30

Kortyzol ↑ 29,59 µg/dl 4,30 — 22,40

ACTH - hormon adrenokortykotropowy (L63) 45,5 pg 7,2 — 63,6

Siarczan dehydroepiandrostendionu (DHEA-S) ↑ 711,60 µg/dl 211,00 — 492,00

 

 

 

Testosteron wolny, aldosteron, DHT jeszcze nie otrzymałem. Proszę was o wskazówki, komentarz. Co jest że nie stanie za pomocą ręki i myśli. Jestem całkowitym impotentem i chcę coś próbować robić.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dodam że mam drżenie rąk, bezsenność, drżenie mięśni. Zaparzyłem jedną torebkę dziurawca tydzień temu i całkiem nie mogę osiągnąć erekcji. Proszę was o pomoc. Sugestie, co mogę zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

kamil1234,

może napisz PW do b49 . Popros go interpretacje swoich wyników , facet bardzo dobrze zna sie na rzeczy , może doradzi Ci coś mądrego , coś co Ci pomoże ?

Zaparzyłem jedną torebkę dziurawca tydzień temu i całkiem nie mogę osiągnąć erekcji.

Bądź na 1000% pewny ,że za brak erekcji nie odpowiada u Ciebie tydzień temu wypita herbatka z dziurawca . Nie wkręcaj sobie takich bajek .

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tylko jest problem z wysłaniem tej wiadomości i co mnie smuci. Jedyne co wiem na 1000% to że lek mi zaszkodził. Masz racje. Jestem chyba jakimś wyjątkiem że nawet erekcji nie mogę uzyskac, w najmniejszym stopniu. Czuję że wkurwiam wszystkich, przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

kamil1234,

jaki masz problem z wysłaniem wiadomości , boisz się napisać , czy są to sprawy czysto techniczne ?

Mnie nie wkurwiasz . Po to jest Forum ,żeby sobie pomagać , a jeżeli na Forum dla zaburzonych komus odbija więcej niżinnym to jest to - uwierz mi - sprawa jasna jak Słońce i normalna .

Pisz i pytaj się Tutaj , a potem działaj w Realu ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Sprawa techniczna. Chcę działać tylko trzeba mi tłumaczyć co i jak bo za bardzo nie rozumiem niektórych rozwiazań. Badania hormonów, zrobiłem. Myślę o trazodonie, bo co szkodzi mi spróbować jak tak nic nie działa. Jadę do człowieka co mi to przypisał i czeka mnie ostra rozmowa z tą osobą. Co się dzieje że nie jestem w stanie go podnieść. Nie piszcie że sobie wkręcam ale tak jest bo ani porno, ani myśli ani ręka.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Prolaktyna (PRL) 8,19 ng/ ml 2,10 — 17,70

Progesteron (PGN) ↑ 1,93 ng/ ml 0,28 — 1,22

Estradiol (E2) 35,31 pg/ml 0,00 — 39,80

Testosteron (TTE) 577,7 ng/dl 164,9 — 753,4

Folikulotropina (FSH) 6,94 mIU/ml 1,40 — 18,10

Luteotropina (LH) 4,46 mIU/ml 1,50 — 9,30

Kortyzol ↑ 29,59 µg/dl 4,30 — 22,40

ACTH - hormon adrenokortykotropowy (L63) 45,5 pg 7,2 — 63,6

Siarczan dehydroepiandrostendionu (DHEA-S) ↑ 711,60 µg/dl 211,00 — 492,00

 

 

 

Testosteron wolny, aldosteron, DHT jeszcze nie otrzymałem. Proszę was o wskazówki, komentarz. Co jest że nie stanie za pomocą ręki i myśli. Jestem całkowitym impotentem i chcę coś próbować robić.

 

 

1.Super, że zrobiłeś te badania. Moje przypuszczenia się potwierdziły.Ważne-Nie pij dziurawca bo on prawdopodobnie potęguje u ciebie bezsenność i problemy z erekcją wzmagając działanie serotoniny a poprzez to actk kortyzolu histaminy i progesteronu. Masz wysoki kortyzol, progesteron,dheas zapewne histamine również . Wiem co to oznacza bo sam tak miałem. Co ci może pomóc: Z ziół rosnących w PL: Wrotycz ,piołun,jałowiec(obniża progesteron) ostrożnie z dawkowaniem, bo to mocne jest, problem w tym, że niczego takiego nie kupisz(zakaz z piep... UE). A czas zbierania minął we wrześniu.

Teraz podaje ci realne opcje co możesz zrobić

2.Najważniejsze to zlikwidować wysoki progesteron i kortyzol, te substancje posiadają takie właściwości: Vit b3 ( w formie niacyny), Tauryna, Histydyna, l cysteina,phosphatidylserine,miedź (nie brać w tym samym czasie vit c - zachować odstęp paru godzin), vitamina c (kwas l askorbinowy) -moze przyniesc ulge na krótko bo ma krótki okres półtrwania, na szybko mozesz isc jutro do lasu i pozbierac igieł sosny ma mnostwo vit c i antyoksydantów i powinna z miejsca zbić kortyzol i progesteron. Z ziół mogę polecić pyłek sosny (można samemu zbierać gdzies miedzy marcem a majem), teraz mozna to kupic na polskim portalu aukcyjnym i mieszac w wodzie i zrobic sobie naleweczkę (dawkowanie tej nalewki to 5 kropel pod język, ale nie jetem pewien, poszukaj sam, a jak nie znjdziesz daj znać).

Z braniem vit c i igieł sosny możesz sobie nie folgować. Z resztą z wymienionych substancji-bierz je na początku ostrożnie. Malutkie daweczki. Z dnia na dzień możesz brać więcej. Z wit b3(niacyną) uważaj bo po jej wzieciu bedziesz caly czerwony i wszystko cie bedzie swedzialo, nie bierz tego w pracy, bo normalny kolor skóry wróci po ok 1 godzinie, najlepiej to brać wieczorem gdy wiadomo, że nikt nas nie zauważy.

 

K .... mać nie bierz trazodonu !!!!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Oznacza to, że pod wpływem klomifenu większa część krążącego we krwi kortyzolu staje się nieaktywna metabolicznie. Organizm, aby poradzić sobie z problemem, zwiększa produkcję tego hormonu na tyle by ilość wolnej jego formy była adekwatna do potrzeb ustrojowych. Można powiedzieć, że nadmiar kortyzolu występujący przy przeprowadzaniu badań jest więc jedynie pozorny i ma on charakter wtórny w stosunku do spadku poziomu wolnego kortyzolu.

Skutkiem przyjmowania Clomifenu jest jednak nie tylko wzrost poziomu gonadotropin i testosteronu, ale także kortyzolu – hormonu katabolicznego dla tkanki mięśniowej. Niemniej jednak wszystko wskazuje na to, że nie jest to powód do obaw, gdyż wzrost produkcji kortyzolu wynika ze zmniejszenia jego biologicznej aktywności i ma tym samym charakter TYLKO kompensacyjny.

Tyle znalazłem odnośnie Twojego powyższego zdania b49

 

 

Clomid zwiększa produkcję ACTH (aktywacja przysadki) i poprzez to zwiększa produkcję kortyzolu(nadnercza). Wg.mnie to jest proste jak drut. A co tam sobie naukowcy piszą, to jestem w stanie zweryfikować, jako to , że że nie badali po prostu ACTH i kortyzolu.

PS. Czy masz może linka do badań które opisujesz w swoim poście ???

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

PS. przepraszam za 3 posty pod sobą po rząd, ale to jest mega ważne, przeczytajcie jakie objawy ma kamil 1234, jakie ma wyniki hormonów- wiecie,że to samo dzieje się z człowiekiem po podaniu szczepionki ??? Wiecie co musi czuć dziecko które waży max 4kg gdy dostaje taki syf przez żyły. Połączenia mózgowe palą się jak kable, a smrodem który po sobie zostawiają jest tzw.autyzm, tępota, kompulsywne zachowania. Mam nadzieje, że zmusiłem was do oporu przeciw przymusowym szczepieniom, Kamil1234 na pewno już swojego dziecka nie da zaszczepić.

Jerzy Zięba zrobił na swoim kanale na vimeo świetne filmiki pokazujące jak sie tworzy stan zapalny z poziomu biochemicznego, jak kogoś interesuje podejście stricte naukowe zapraszam. Wymienia tam także pozostałe czynniki które powodują stany zapalne. Szczepionki są najgorsze bo wchodzą od razu do ukladu krwionosnego.

Długotrwały stan zapalny wypłukuje organizm z mikro i makroelementow, witamin-kosci stają sie kruche, tetnice zapchane, organy przestają prawidłowo funkcjonować, no a potem rak albo inne ciężkie rzeczy pojawiają się w życiu człowieka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

b49 podałeś rózne zioła rozumiem a jak z dawkowaniem? Co brać w jakich dawkach? Wszystko na raz? To ma mi pomóc w uzyskaniu erekcji? Lepiej jakbym mial z tobą jakiś kontakt to łatwiej było by to wszystko obmówić.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

kup tauryne , Histydyna, l cysteina, vit b3(niacyne),miedź na allegro

igły sosny możesz pić do woli, zbierz tego dużo w lesie

zacznij od tego

jak już kupisz te produkty i je będziesz miał w domu pisz na tym forum. wydaje mi się, że coś z tego powinno pomóc. używałeś ssri ?

zaczniesz od miedzi

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

b49 nie mam problemów z erekcją, ja w ogóle nie mogę jej uzyskać. Zamówić Vit b3,tauryne, histydyne,( z tego co patrzę, to nie można jej kupić, jedynie produkty z nią),l cysteine,phosphatidylserine,miedź, vit c i brać na raz???? vit b3 wieczorem, to rozumiem. Nie oszukujmy się, to wszystko przez zablokowanie receptorów. Czemu nie brać trazodonu?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak ssri Cital. Już zamawiam. Czy ból kolan też jest spowodowany tym jebanym lekiem? o drganiach mieśni na udach i łydkach nie wspominając. Biorę magnez, ale też są.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dodam że to wszystko jest jakieś chore. Wypiłem dziurawieć nie pamiętam dokładnie kiedy bodajże 9 dni temu a dwa dni wcześniej po nieprzespanej nocy za pomocą ręki stanął a potym już nie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Zamówiłem wszystko co napisałeś b49 teraz czekam na przesyłki. B49 możesz w wiadomości prywatnej wysłać email? Wiem że zawracam głowę ale jeśli mógłbyś to byłbym wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Zamówiłem wszystko co napisałeś b49 teraz czekam na przesyłki. B49 możesz w wiadomości prywatnej wysłać email? Wiem że zawracam głowę ale jeśli mógłbyś to byłbym wdzieczny.

 

cos jest nie tak z wysylaniem pw i nie moge wyslac

 

 

 

kup sobie jeszcze labofarm tabletki uspokajające, tanie i w kazdej aptece, dobrze uspokajają i są ziołowe, tzn. nie są super mocne ale i nie mają srodków ubocznych, dawkuj zgodnie z opisem na opakowaniu. to takie rozwiazanie dorazne i szybkie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

b49 załóż email i podaj tutaj jak możesz bo mam tyle pytań. Pomóż mi uratować moje życie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

sukces! dostałeś pw, udało mi sie wysłać ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Próbowaliście głodówki 40 dni ? Ktoś o tym już wspomniał w temacie , przetestował ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Udało się. Napisałem do Ciebie. Dzięki

 

Przenoszę dyskusję z tobą na otwarte forum, bo inni też chcą wiedzieć jak suple które ci napisałem będą ci pomagac/nie pomagac.

jak twoje pozostale badania ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Co z nootropami , mogą pomóc ? Poza dysf. seks. ,najgorsza jest zawiecha ,problem z koncentracja, pogorszenie pamieci i utrata uczuć Sprawca :wenla .Jest sens sprobowac z bacopa monnieri czy za slabe ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

brałem z 5 lat temu Niacynę, może wielu z was zaoszczędzi dzięki temu kasę lub wyda na coś innego , nie pomagało byłem tylko czerwony na ryju jak podaje b49, swędziało zszedłem o połowę z dawki, ciągnąłem przez 1,5 miecha i nic, zero wpływu na libido.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzięki., bo mialem wlasnie z niacyna próbować. ..

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Biorąc miedź bolą mnie jądra i to jest nie do zniesienia. b49 jak byś mógł wyjaśnić te próby z hackstatis.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×