Skocz do zawartości
Nerwica.com

SYLWESTER 2012 w Łodzi. Zapraszamy chętnych!!!

halenore

Rekomendowane odpowiedzi

Koleżanka tahela ma rację. Do końca grudnia zostały 4 miesiące. To sporo czasu, żeby sobie kasę przykitrać. Musimy zamówić wcześniej, bo sylwek to termin X i wiadomo, że lokale schodzą jak ciepłe bułeczki.

C©złowiek, fajna oferta. Będę mieć na uwadze jak mnie do wiatru wystawią :evil: . Jednak wszyscy, którzy byli na zlotach wiedzą, że większa grupa wariatów pod jednym dachem równa się niesamowity fun. Z doświadczenia wiem, że przeżycia są niesamowite. A Ty kolego z Wawy masz bliżej :twisted:

slow motion, możemy jechać razem i po drodze zgarnąć Twojego Romea. Nie widzę przeszkód. :mrgreen:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MNie tez sie podoba propozycja Helci ale nie sadze zebym przemierzyla cala Polske :bezradny: Wolalabym gdzies blizej bo w nowy rok moglabym wrocic do domu . Psy i kota mam pod opieka ;) W kazdym razie do grudnia jeszcze daleko i wszystko sie moze zmienic :)

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety , nie ma dobrego wyjścia, jak zawsze. Jesteśmy rozrzuceni i zawsze ktoś ma daleko, a chyba chcielibyśmy razem , przynajmniej ja :roll:

-- 01 wrz 2012, 18:01 --

Wiadomo ,że to kawał czasu i nikt się nie zadeklaruje na 100%, ale w tym wypadku musimy coś orientacyjnie chociaż wiedzieć, bo nie sądzę ,żeby w ostatniej chwili dało się coś załatwić :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy rozrzuceni i zawsze ktoś ma daleko,

No wiadomo .. dlatego moze jednak gdzies w centrum? Zeby i ci znad morza i Ci z gor nie mieli tak daleko. Zreszta zobaczymy kto sie zbierze :) Moze nie warto zmieniac lokalizacji

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

New-Tenuis, w centrum nic ciekawego nie znalazłam, ale próbuj :D

-- 01 wrz 2012, 19:51 --

Halenore nie wiem czy pojadę, ale mi by pasował Poronin. :great:

Podobno oba miejsca są zajefajne. ;)

-- 01 wrz 2012, 20:06 --

Słuchajcie są bezpośrednie pociągi. 3city wsiada u siebie. Ja dosiadam w Iławie, reszta ludu po drodze. Wyobrażacie sobie jaka to byłaby biba w pkp :?: Niczym wyjazd na ferie z lat szkolnych tylko z alkoholem i/lub papierosami. Totalny odlot. :yeah:

Pociąg do Bielsko-Białej jedzie bezpośrednio z Helu, a z Bielsko-Białej do Buczkowic jest 11 km. Ludzie z autami wyjechaliby po nas.

Natomiast do Poronina jedzie bezpośredni nocny pociąg (z mięsem :twisted:), który startuje z Gdyni Głównej.

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociąg do Bielsko-Białej jedzie bezpośrednio z Helu,

w sezonie pewnie tak... teraz musialabym sie do Gdyni dotelepac :) Ale to brzmi kuszaco :mrgreen:

Ja dosiadam w Iławie, reszta ludu po drodze. Wyobrażacie sobie jaka to byłaby biba w pkp :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi