Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie można poznać normalnych ludzi?

avest

Rekomendowane odpowiedzi

Hm uprzejmie dziekuje za definicje normalnosci..:D..dla mnie to pojecie wzgledne...i wyszlo wg definicji,ze" prawie" normalny jestem.:D..tak ideał,nieidealny...

-- 06 gru 2011, 21:58 --

Smialo mozna stwierdzic forum jest skupiskiem normalnych ludzi.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wlasnie kwestia innosci jest piekna u innych.."swiat oszalal"..i mnei sie wcale nie podoba taki jaki jest..ale szukam ludzi "innych", tzn o pieknym i wartosciowym wnetrzu...ktorzy swoja osoba cos reprezentuja..nie narzucaja ale maja swoje zdanie..od ktorych mozna przyjac pomoc ale i ofiarowac..ludzi bezinteresownych....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiadając na pytanie: wszędzie tam gdzie można spotkać tych nie-normalnych. a wszystko dlatego, że my - ludzie, jesteśmy tym samym piaskiem, w tej samej kuwecie i nie da się oddzielić jednego ziarnka od drugiego, a trzeciego od gówna. społeczeństwo to mozaika pojebów i zdrowych na umyśle (nie wiadomo kto ustanawia kryteria), a wszyscy mogą istnieć, tylko dlatego, że tworzą kontrast, zauważalny wzór, tłumaczony na tysiąc różnych sposobów przez świat nauki, chłopski rozum, czy fusy w filiżance. rozejrzyjcie się - oni są wszędzie, tak jak świry, debile, rasiści, zboczeńcy, oszuści i złodzieje. sztuka w tym jak rozróżnić jednych od drugich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie napisane kahir, :roll:

No i też właśnie kto ustanawia kryteria i nawet jeśli robi to np. większość to czemu akurat oni mieliby rację?

Dla nextMatii mogę być normalny, a dla wiola173 jestem świrem albo według mnie kahir to pojeb, a vifi już nie. No i kto jest normalny :?::idea: Chyba ten, który jest taki jak ja sam.

Poznać ich można wszędzie sęk w tym żeby wyjść do ludzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi