Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

BOŻE ktoś znowu wierrrrrrrrci i tłucze, nie wytrzymam, zabić takiego to za mało ;C

+ czuję się kiepsko + nic się nie nauczyłam i dziś w dalszym ciągu niespecjalnie mam wenę do kucia.

to kara za to, że się wczoraj nie uczyłam. na pewno. booooże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech tak ciężko mi się uczyć do sesji gdy nie mogę przestać myśleć o tym co kiedyś zrobiłem jakie błędy popełniłem,czego nigdy już nie będzie a powinno być.Chciałbym żeby było.Dziś ją znowu widziałem,nie chciała ze mną gadać,ja z nią zresztą też.Po prostu smutno mi że się wtedy mineliśmy,zrobiłbym wszystko żeby wrócić naprawić.Pewnie marnuje kolejną okazję,kolejny raz popełniam błąd i za jakiś czas będę żałował tego że nie wykorzystałem szansy jaką mam dziś.

Próbowałem wierzyć w boga,próbuje.Ale cieżko mi wierzyć że ktoś mnie na górze kocha,jeśli nigdy mnie nie wysłuchał.

boga,próbuje.Ale cieżko mi wierzyć że ktoś mnie na górze kocha,jeśli nigdy mnie nie wysłuchał.Musze o tym z kimś pogadać.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ostatnie tygodnie były takie piękne...

Cały dzień przebeczany. Był sobie kot, i kota już nie ma... Parę metrów od domu uderzyło w niego jakieś auto. No bo ciemnego futra nie widać na tle białego śniegu, nie? Cholera, wiejska dróżka, w tragicznym zresztą stanie, auta prawie wcale nie jeżdżą... a tu znalazł się jakiś geniusz, dzięki któremu nie mam się teraz do kogo przytulić.

Jeszcze przed wyjściem do szkoły wyskoczył mi na kolana, dopominał się uwagi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi