Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, zastanów się czy je potrzebujesz. Jeśli tak to uważam, że powinnaś kupić. Oszczędzisz w następnych miesiącach, a butów może już nie być.

Ja mam inny dylemat. Psychiatra zmienił mi lek z Citabaxu na Asentrę i na razie czuje się mega rozbita. Zastanawiam się kiedy to minie.

nerwica wegetatywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie :)

Humor już mi się poprawił, nawet bardzo. Ładnie słońce świeci, a na targowisku koło mnie mają już takie piękne wiosenne warzywka :D

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., oja, masz targowisko! :(

-- 27 mar 2012, 11:49 --

L.E., wlasnie szukam na oficjalnej stronie ;) sliczne moze nie sa, ale wygladaja praktycznie... Gorzej, ze to CCC, raczej nie slyszalam dobrych opinii na temat wyrobow z tego sklepu... Ale jak juz mowilam - ciezko mi takie znalezc :-|

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powitać, powitać.

Kiya, Przejdź na ciemną stronę mocy, mamy ciastka i zajebiste buty o których marzysz, zaspokój swoje Id. :P Ja tam bym kupił, kit z oszczędzaniem.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też słyszałam dużo negatywnych opinii o CCC, ale sama nigdy problemów nie miałam. A nie kupowałam zwykle tych drogich, tylko takie zwykłe i poza ścieraniem fleków nic nigdy złego się z nimi nie działo.

A poza targowiskiem mam jeszcze chińskie centrum handlowe :D

Mad_Scientist, cześć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, kup, kobiet potrzebuje butów bardziej niż oszczędności :mrgreen: . ja mam kilka par z CCC i sobie chwale ;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też słyszałam dużo negatywnych opinii o CCC, ale sama nigdy problemów nie miałam. A nie kupowałam zwykle tych drogich, tylko takie zwykłe i poza ścieraniem fleków nic nigdy złego się z nimi nie działo.

A poza targowiskiem mam jeszcze chińskie centrum handlowe :D

Oja, chyba wpadnę do Ciebie na zakupy! :mrgreen:

Jeszcze kwestia rozumienia pojęcia "drogie" - dla mnie to już takie za 70zł :roll:

-- 27 mar 2012, 12:01 --

Kiya, kup, kobiet potrzebuje butów bardziej niż oszczędności :mrgreen: . ja mam kilka par z CCC i sobie chwale ;)

Pocieszyłaś mnie tym postem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, 70 czy nie 70, zawsze warto kupić coś porządniejszego, żeby się nie rozsypało po kilku założeniach ;)

Jeśli ich potrzebujesz to nie miej wyrzutów, że za dużo wydasz czy coś. Potrzebujesz to potrzebujesz, amen ;)

Cześć ladywind ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., sandałki made in china za jakies 20-30 zł, zakupione z 10 lat temu lat mam do dzis, a wiele ze mną już przeszly :mrgreen: Natomiast glany od Steela rozypały się po dwóch. Więc cena nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem jakości, najwyżej drobna sugestią ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też coś w tym jest. Z drugiej strony - 6 lat temu się szarpnęłam na zimowe buty za 200 zł i do teraz dorobiły się tylko małego zadrapania noska, a reszta się dzielnie trzyma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też coś w tym jest. Z drugiej strony - 6 lat temu się szarpnęłam na zimowe buty za 200 zł i do teraz dorobiły się tylko małego zadrapania noska, a reszta się dzielnie trzyma :D

Super :D A 200zł za porządne zimowe buty to i tak jest bardzo mało!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan majster od drzwi miał być na 12 i jeszcze go nie ma. Bez sensu :(

I nic nie robię, tylko siedzę taka przyczajona :?

-- 27 mar 2012, 11:43 --

Był pan i poszedł. Stwierdził, że moje ościeżnice są tak krzywe, że musi przyjechać ze specjalnym sprzętem do stwierdzenia, jak bardzo są krzywe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Hej. u mnie pora obiadowa się szykuje. Dziś zrobię jajka faszerowane makrelą- wiem, że takie średnio obiadowe, ale mam wielką ochotę.

A co u Ciebie?

-- 27 mar 2012, 12:31 --

Bellatrix, no muzyczka zawsze powodowała szybsze bicie serca i wzrost ciśnienia :hide:

Ja mam ciągle przed oczami fragment gdy Agentka Scully otworzyła lodówkę, a tam były ręce, stopy i inne części ciała w słoikach :mrgreen:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.