Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, siostra mi założyła teczkę ? czy ki uj, że tak wszystko pamięta ? :P to na tym zadupiu jest w ogóle basen ? jezioro niedaleko przy okazji by siostra tam pranie zrobiła :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wszystkie wpadki brata zawsze pamiętam, to się przydaje :mrgreen: ale koło tego jeziora wilki łażą, pójde ale najpierw rzuce brata, by odwrócić ich uwagę :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nono kobieto,spamujesz jak należy,oby tak dalej,a może obetne ci o pół godziny twój 24 godzinny etat przy garach

Aranjani, żyje :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczególnie rozjechanie latarni :pirate:

to było coś! :D

-- 30 mar 2014, 20:03 --

Kestrel, eh stare dobre czasy co :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczególnie rozjechanie latarni :pirate:

Była taka młoda...proszę o minutę ciszy.

czy zgaszonych żarówek,uczcijmy to w ciemności i mhroku

Snejana, tylko nie mów mi że wracasz do świata normalsów ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hmm jeszcze nie wiem, ale nołlajfowanie jest takie odprężające :105:

Aranjani, piernik :mrgreen: duużo piernika :mrgreen: a Ty? :D

Tomcio Nerwica, nie pamietam, ale jak coś wygrzebie z zakamarków pamięci to Ci powiem :P

jaki straszny ten wilk :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, To JEST inna rasa ^_-.

więc jak hejtujesz normalsów to jestes rasista? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiesz,siedzisz z nami,rozwiązałem twój problem.

Tak,to rasizm.

Musisz z tym handlować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czaje sie dalej na tego lososia bo go w koncu nie zjadlam

Biłer! Po tygodniu to rybka czai się by zjeść w ciebie.

W sowieckiej Rosji to zagrycha ma ciebie do wódki,czy jakoś tak..

Żeby tylko niestrawności D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, sekta rasistów właśnie mnie wciągła :shock: super! :mrgreen:

-- 30 mar 2014, 20:19 --

Aranjani, o Twoja pizza lepsza niż moj piernik :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde jaks mocno rozdrazniony jestem, nacheteniej to bym sie napil gdzies w knajpie. No bedzie picie ale dopiero na parkingu Lece dzsisaj do Edka, tutaj o tyle sprawa jest prosta ze nie bede musial dozo gadac bo on sam jest niezwykle wygadany, a jak wroce noca to zażyje sobie troche benzo, zeby poczuc chwile spokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.