Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu każdy ma za dużo na głowie ...

ej dzisiaj jest jakiś mecz ? bo coś mało panów się udziela :bezradny:

Był,prawie że rok temu,gdy mój ojciec grał w bunga bunga z swoją obecną partnerką,strzelił gola.

Teraz mam braciszka o imieniu Szymon.

good job :great: (czy może blowjob z gang bangiem w pakiecie)

.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, bry wieczór. A co cię bolało?

Rebelia, z cyklu słowo na niedzielę kardynała na_leśnika.

"Nic tak nie cieszy człeka pobożnego jak niedola bliźniego jego"

1y3535.jpg

:mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mnie juz od dawna nie bolaly zemby. Ciesze sie, ze na parking pojade pogadac z gosciem. Dzisiaj na parkingu jest Grzegorz, takie mocno wygadane chlopisko. Najfajniej jest jak opowoada jak pil herbate w Mongolii. Pozniej jak wroce to znowu zajrze na forum. Ale nie wychodze jeszcze teraz. Dopiero kolo 23.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, też nie studiowałam w koncu nic z biologią związanego, a potem koleżanka z biologi mi opowiadała że robią sekcje zwierząt które im przywożą z zoo wrocławskiego i mi żal ściskał wszystko :(

-- 24 mar 2014, 22:13 --

Cześć Aurora92 :smile:

Yeah, blowfishing this up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen.s, o jesus....nie wyobrażam sobie zwierzątka pokroić,człowieka to jeszcze....raz robiłam zastrzyk kotu i do końca życia nie zapomnę tego momentu jak mu się przez skórę przebiłam,aż mnie ciarki przeszły....

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, transport i spedycje, wydawało mi sie lepsze od biologi, w tym sensie że łatwiej z pracą, a po biologi to tylko można w szkole uczyć. Teraz się okazało że z pracą nigdzie nie jest pięknie i żałuje.

Absinthe, człowieka to już całkiem musi być ciekawe, ale o wiele bardziej drastyczne, nie wiem czy bym dała rade.

Yeah, blowfishing this up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.