Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, no cóż :lol: a czemu się ta relacja posrała? jeśli mogę spytać rzecz jasna. Jakby co pisz na pw jak nie chcesz na publiku ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indifference1, no teraz ćwiczysz, to niedługo godny zawodnik będziesz ;-)

kupmitrumne, na odleglość to się chyba trudno buduje trwałe związki :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, z jednej strony różnica wieku , a z drugiej strony ciężko było wytrzymać na odległość

buka, no też właśnie chyba muszę mu za to litr postawić :)

neon, zależy , jeżeli ma sie zaufanie , to da się długo przetrwać , bo czekasz aż sie wreszcie spotkasz z ukochanym , a jeżeli masz go pod ręką to wkrada sie monotonia i może sie znudzić

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, to nawet zrozumiałe. A mocno stary pryk był?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indifference1, no ale teraz już tak bardziej profesionalnie do tego podchodzisz,bo już drugi dzień pod rząd :)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, moze w tym szaleństwie jest metoda :D znudzić to sie wszystko nudzi w życiu :)

-- 19 lut 2014, 23:32 --

Indifference1,nieźle, ja piłem najdłużej 3dni, później miałem pecha, wpadłem w pułapkę i dałem się zamknąć w pokoju, teraz jestem czysty jak łza, od wszelakich używek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indifference1, no to ile masz, ja 28. ja jako abstynent uważam alkohol za zło, nie moge mieć innego podejścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_urodziny_0.jpg

eee to się nie dziwie, że dzisiaj pijesz, wiesz jak piłem pierwsze piwo to ty na chleb mówiłaś "beb", i to nie kupne było tylko kradzione, bo nikt by nam piwa w tym wieku nie kupił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.