Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

socorro nie kotów i broni pisałem już że mi się podoba Kate Backinsale w roli wampirzycy w filmie "Underworld"

ten jej lateksowy kostium :twisted::lol:

-- 08 sie 2013, 22:54 --

virgo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jak co dzień z kawką ;)

Dobrze, że już dzisiaj piątek ;)

Jak tam humorki?

Bardzo na plus :smile: lubię takie poranki jak ten. Kawka, chill. To może być ciekawy dzień, dobry do zaczęcia czegoś nowego. Taki nieszablonowy, z rana wydaje się, że można tyle rzeczy zdziałać :smile: No i piątek przede wszystkim :smile:

Pani Admin również w dobrym nastroju jak widzę ;) To bardzo fajnie.

Być może dziś nikomu nie oberwie się jakimś banem peanut-butter-jelly-time.gif:mrgreen:

w zagubionej przestrzeni trwam,

cały świat płynie obok gdzieś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Mi się zwykle śni moja klasa albo grupa ze studiów i nie są to bynajmniej pozytywne sny. Niedawno po raz pierwszy śniła mi się terapeutka, chyba będziemy musieli o tym porozmawiać. :lol: Co jakiś czas gnębi mnie sen o tym, że ciągle nie napisałem zaległych sprawdzianów z różnych przedmiotów i nie oddałem prac z plastyki. Trauma szkolna wiecznie żywa. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

Ja ostatnio również mam dziwne sny, a to mnie tygrys goni, a to przyśni mi się ktoś o kim nawet bym nie pomyślała etc. Tak mi się wydaje, że to wpływ leków jakie łykamy. Że to nie są nasze prawdziwe sny, a zaprogramowane, przez leki.

Edyta

Wenlaflaksyna

Escitalopram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, cześć. A tak sobie siedzę i muzyki słucham.

i ja :smile:

hejka

-- 09 sie 2013, 20:33 --

Lilith, wekend masz znaczy się :?:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.